Pluk Azov odstraňuje nacistickou symboliku, chce být i nadále miláčkem Západu
RSS

Pluk Azov odstraňuje nacistickou symboliku, chce být i nadále miláčkem Západu

Přiznám se, že příliš nechápu jednání neonacistů z Azova, které mainstream nazývá hrdiny. Vždyť západním politikům a mainstreamovým médiím dosud jejich nacistické symboly ani vraždění civilistů nikterak nevadilo, takže odstranění jednoho symbolu je zcela zbytečné.
Médiím ani politikům nikterak nevadily ani vlajky s hákovým křížem nebo na těle vytetovaný Hitler či Bandera, jimiž se nejeden Azovák pyšní. Stále jsou to přece hrdinové, jimž je dokonce potřeba posílat zbraně.
Od začátku války na Ukrajině se nám působivě ukazuje, že i ten nejtvrdší neonacista může být miláčkem západních „liberálů“. Různým progresivistům, kteří tady za každým rohem vidí nácka, nevadí, když zarytí náckové otevřeně vystavují své symboly. Tito nácci přece slouží jen „dobré věci“, pak se naši politici i mainstreamová média stanou ochránci takových zločinců. Takže od nich slyšíte asi toto: „No jo, takoví fakt nejsou – i tady jsou pravicoví extremisté – a taky jich není tolik“. V Kyjevě se nyní rozhodli, že obraz nácků z Azova před Západem alespoň trošku rehabilitují. 
Západu znak SS – Wolfsangel – nijak nevadil, odstranili jej zřejmě zbytečně Notoricky známý pluk Azov proto musí s okamžitou platností odstranit tzv. „Wolfsangel“ ze svého znaku. Ideologická orientace pluku by už neměla být vidět, protože to by bylo pro ukrajinskou politiku kontraproduktivní, říkají politici v Kyjevě. Naprosto zbytečný poznatek, protože západní váleční štváči nácky milují, pokud slouží  „dobré věci“, jako nyní na Ukrajině.
Azováci jsou skutečně „roztomilí“ chlapci. Teprve 13leté dívce z Donbasu poslali vskutku „milý“ dopis. Za to, že si dlouhodobě přeje mír na východě Ukrajiny a nebojí se o tom hovořit veřejně,  milí Azováci pohrozili smrtí jí i její rodině. Více ve videu níže (video je pouze rusky):

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden