Syřan útočil nožem na kolemjdoucí a policisty v německém Rostocku (video)
RSS

Syřan útočil nožem na kolemjdoucí a policisty v německém Rostocku (video)


K velké policejní operaci došlo včera v německém Rostocku ve čtvrti Evershagen, kde se opět projevoval svým typickým způsobem další – velmi pravděpodobně opět psychicky nemocný – obohacovač.
K incidentu došlo kolem poledne a kolemjdoucí i policisty tentokrát obohacoval 57letý Syřan.
„Podle prvotních zjištění se muž poté stáhl do svého bytu,“ řekl deníku BILD policejní mluvčí.
Vzhledem k tomu, že nebylo možné vyloučit, že 57letý muž je ve špatném psychickém stavu, byla do operace okamžitě zapojena sociální psychiatrická služba.

O chvíli později se muž znovu vrhl na policisty a znovu jim agresivně vyhrožoval nožem. Podle policie podezřelý na otázky policistů nereagoval.
Policisté muže požádali, aby nůž odložil. 57letý muž však této žádosti nevyhověl, načež policisté nakonec použili střelnou zbraň a střelili muže do nohy a horní části těla.
Až do příjezdu záchranné služby byl zraněný muž nejprve ošetřen policisty a poté převezen do nemocnice v sanitce.
Policie v brzkých odpoledních hodinách na Twitteru uvedla, že situace je nyní pod kontrolou, a že veřejnosti již nehrozí žádné nebezpečí.
Policejní mluvčí Martin Ahrens řekl: „Nasazené síly několikrát oslovily podezřelého a také vyhrožovaly použitím střelných zbraní kvůli akutní nebezpečné situaci a nakonec také použily střelnou zbraň.“
K případu již jen dodávám, že na základě předchozí praxe lze očekávat, že syrský obohacovač skončí v psychiatrické léčebně bez záznamu v rejstříku a policista, který ho postřelil, bude potrestán za použití nepřiměřené obrany…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Syřan útočil nožem na kolemjdoucí a policisty v německém Rostocku (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden