Plukovník Macgregor odhaluje, co se podle něho dál stane na Ukrajině (video)
RSS

Plukovník Macgregor odhaluje, co se podle něho dál stane na Ukrajině (video)


Plukovník ve výslužbě Douglas Macgregor od začátku konfliktu na Ukrajině komentuje stávající situaci, ale také odhaduje, jak bude válka pokračovat. V novém videu nastínil jaký další postup Ruska očekává.
Ve videu plukovník kritizuje eskalaci konfliktu ze strany Západu, dodávání dalších zbraní a především raket, které mohou bez problémů zasáhnout ruské území, na což zřejmě Rusko reaguje.
„Nedávno Rusko provedlo útok na velitelství ukrajinské vojenské zpravodajské služby. Velitelství bylo zasaženo raketou Iskander nebo Kinžál,“ řekl plukovník ve výslužbě Douglas Macgregor  .
„Útok zabil mnoho lidí, zničil celé velitelství a pravděpodobně také zabil několik důstojníků NATO. O tom neslyšíme. O tom bychom měli slyšet. Potřebujeme znát pravdu,“ řekl Macgregor. „O tom nám samozřejmě neřeknou.“

„Putin řekl, že Rusko často mluvilo o útoku na rozhodovací centra. Teď to začali dělat.“
Plukovník poukázal na to, že ruské zpravodajské služby vždy přesně věděly, kde co je. 
„Mají vlastní NSA a vlastní CIA. Všechno vidí a slyší.  Teď mohou zaútočit na všechna ta velitelství. Myslím, že tohle je jen začátek,“ zdůraznil Macgregor.
Rusové se podle něj stáhnout nechystají. „Chystají se znovu dobýt Charkov a Oděsu a – pokud se nic nestane – dojdou až k hranici s Polskem a Rumunskem,“ řekl plukovník.
„A vděčíme za to prezidentu Bidenovi, Grahamovi a dalším bláznům, kteří nemají ponětí, o čem mluví.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Plukovník Macgregor odhaluje, co se podle něho dál stane na Ukrajině (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden