Anglie: Rodiče novorozenců mají v dotazníku v kolonce „pohlaví dítěte“ možnost zaškrtnout i nebinární nebo trans
RSS

Anglie: Rodiče novorozenců mají v dotazníku v kolonce „pohlaví dítěte“ možnost zaškrtnout i nebinární nebo trans


Genderoví inženýři vymýšlí stále další a další pohlaví. Je jich již více než 100 a další přibývají. V pokrokovém světě už neplatí, že existují jen dvě pohlaví, což se podle všeho ovšem netýká zdaleka jen dospělých.
Zejména v USA, ale postupně i ve stále více evropských zemích, dochází díky indoktrinaci dětí genderovou propagandou k jejich prznění. Dětem je po brutální indoktrinaci různými Drag queen a genderovou výchovou ve školách či médiích vsugerováno, že patří k LGBTQ komunitě.
Děti jsou velmi lehce manipulovatelné a zvyklé dospělým důvěřovat, což nakonec vede k tomu, že stále víc jich skutečně věří, že jsou jiného pohlaví.
Záhy jsou těmto dětem podávány blokátory puberty, aby se přestaly vyvíjet ve svém biologickém pohlaví, aby – mnohdy ještě v nezletilém věku – podstoupily nejen hormonální terapii, ale také zcela nezvratnou operaci změny pohlaví. V dospělosti si většina z nich uvědomí, že jsou normální, ale už je pozdě vše zvrátit.
Většinou jsou však do celého procesu zapojeni neméně ideologicky indoktrinovaní rodiče, na což se dokonce někde myslí už v porodnicích…
Zdravotní středisko v Anglii poskytlo novým rodičům dotazníky, ve kterých byl i dotaz, zda považují své děti za transgender nebo nebinární.
Formulář, který nabídla praktická praxe v Birminghamu rodičům novorozenců, se jich dotazoval, zda považují své dítě za muže (včetně trans muže), ženu (včetně trans ženy), nebinární, jiné neuvedené pohlaví, neuvedeno.
Jedna žena sdílela screenshot formuláře a na Twitteru napsala: „Takže mému kamarádovi se nedávno narodilo dítě a musel zaregistrovat tento vzácný nový život. Toto je registrační formulář novorozence, který musel vyplnit.“
„Myslím, že zapíše dítě jako Jiné = dinosauří pohlaví,“ vtipkovala.
Zdravotní středisko Woodgate Valley trvalo na tom, že formulář používají noví pacienti všech věkových kategorií, kteří se chtějí zaregistrovat, nejen novorozenci a řekl   deníku The Sun , že je to standardní nový registrační formulář pro každého nového pacienta a není omezen jen na rodiče registrující novorozené dítě.
Podle   Daily Mail  není tento woke formulář  součástí širší politiky Národní zdravotní služby (NHS), přičemž každá místní chirurgie má možnost přidat další možnosti pohlaví do svých vlastních formulářů.
Ředitel Unie svobody projevu Toby Young tuto praxi kritizoval a řekl, že woke formuláře jsou pozvánkou pro woke rodiče, aby svým novorozencům vnucovali své bláznivé představy o pohlaví.
„Nebylo by zodpovědnější z této praxe praktického lékaře odkázat rodiče, kteří nemohou určit pohlaví svých dětí tím, že se podívají na jejich genitálie, k psychiatrovi?“
Systém socializované zdravotní péče v zemi je stále více infikován woke kulturou, přičemž NHS se dříve dostala pod palbu kritiky za přijetí takzvaného bezpohlavního jazyka na své stránce o zdravotním poradenství,  která odstranila odkazy na ženy na  stránkách týkajících se rakoviny pouze u žen, jako jsou vaječníky, děloha a děložní čípek.
NHS byla také v čele transgenderového hnutí, se svým centrem Tavistock a Službou pro rozvoj genderové identity (GIDS), která byla obviněna z nabízení léků blokujících pubertu dětem už po první konzultaci .
Zostuzené centrum, které má být uzavřeno kvůli neschopnosti chránit bezpečnost dětí,  čelí žalobám až od 1000 rodin za údajnou chybnou diagnózu jejich dětí jako transsexuálů.
Nakonec připomínám, že také k nám se již tato ideologie šíří jako mor. Začíná to Drag queen pro nejmenší a skončí to tisíci dětí, kterým budou podávány blokátory puberty a později i provedena změna pohlaví.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Anglie: Rodiče novorozenců mají v dotazníku v kolonce „pohlaví dítěte“ možnost zaškrtnout i nebinární nebo trans se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden