USA: Cenzura Roberta J. Kennedyho se vyostřuje ze strachu, že by mohl vyhrát demokratické primárky
RSS

USA: Cenzura Roberta J. Kennedyho se vyostřuje ze strachu, že by mohl vyhrát demokratické primárky


V US Deep state mají neskutečný strach, že by mohlo finále volby prezidenta probíhat ve složení soupeřů Trump –  Kennedy. Zatímco Trump jasně vede republikánské primárky, Kennedy na straně demokratů jen velmi pomalu, ale jistě, roste.
Po mnoha trapasech jeho jediného skutečného soupeře Bidena, který navíc odmítl jakékoli televizní debaty v kampani, se šance Kennedyho zvyšují. Zřejmě i proto nastoupila další cenzura.
Demokraté jsou tak vyděšení z Roberta Kennedyho Jr., že jejich mainstreamová média o něm většinou odmítla informovat. Pokud o něm informují, obvykle to zahrnuje lži a pomluvy o jeho postojích.
Kennedy, syn bývalého amerického ministra spravedlnosti Roberta Kennedyho, dosahuje v demokratických primárkách 20% hlasů – a to s téměř 100% negativním pokrytím médií establishmentu. V nedávném průzkumu FOX News měl Kennedy  16% hlasů  proti úřadujícímu prezidentovi. To je neslýchané.
Navzdory jeho popularitě ho Demokratická strana  zařadila na černou listinu  průzkumů veřejného mínění.
Ve středu Instagram smazal účet Roberta Kennedyho, na kterém probíhala i kampaň.

Na sociálních sítích tak zůstává Kennedy pouze na Twitteru.
Je více než pravděpodobné, že je již v pozadí dávno rozhodnuto o tom, kdo bude v čele nejen USA, ale celého Západu, který jede čistě podle washingtonských notiček.
Deep state potřebuje, aby i nadále pokračovala Obamova loutka v podobě Bidena a zdá se, že pro to ti, kdo stojí v pozadí, udělají maximum. Nemohou si dovolit, aby na straně demokratů jejich „koně“ kdokoli ohrozil.
Otázka zní, jak se zachovají, pokud v průzkumech zjistí, že by mohl Kennedy i přes veškerou cenzuru Bidena v primárkách  porazit.
Dopadne nakonec Robert F. Kennedy stejně jako jeho strýc a otec??


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA: Cenzura Roberta J. Kennedyho se vyostřuje ze strachu, že by mohl vyhrát demokratické primárky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden