Odpůrci LGBTQ agendy z německy mluvících zemí spouští „antipride“ akci
RSS

Odpůrci LGBTQ agendy z německy mluvících zemí spouští „antipride“ akci


A akce je velmi úspěšná, protože se k ní připojují tisíce Němců, Rakušanů a Švýcarů. Lze předpokládat, že organizátoři se inspirovali v USA, kde již také proti této agendě probíhá otevřený odpor – a to zejména bojkotem těch firem, které tuto agendu, jejímž cílem je depopulace západního světa, otevřeně podporují.
Němci, k nimž se již přidali i Rakušané a Švýcaři, jdou na odpor poněkud jiným způsobem, jímž reagují na všudypřítomné duhové vlajky. Profilové obrázky na sociálních sítích zahalují do barev vlajek svých zemí .
Hashtag „#StolzMonat“ neboli „měsíc hrdosti“ v němčině, byl včera trendem na Twitteru a nasbíral více než 50 000 tweetů. Nejednalo se však o oslavu červnového měsíce hrdosti LGBT, ale o jeho kritiku, kdy němečtí konzervativci a aktivisté proti woke politice nahradili duhovou vlajku německou vlajkou.
Levice a stále více korporátní a vládní subjekty používají měsíc hrdosti každý rok v období kolem začátku června, aby vyjádřily solidaritu s gayi, lesbičkami, transsexuály a dalšími sexuálními nebo genderovými menšinami.
Mnoho společností nyní v červnu mění svá firemní loga na duhové barvy, spouští reklamy kolem LGBT hrdosti a prodává produkty s LGBT tématikou.
Němečtí kritici pride měsíce  však poprvé zahájili protikampaň. Každý, kdo by raději oslavoval Německo než „LGBTQ komunitu“, může vyjádřit svou národní hrdost zveřejněním profilového obrázku s černým, červeným a zlatým pozadím. Kromě toho je důležité použít hashtag „Stolzmonat.“, který je doslovným překladem „Pride month“.
Strana Alternativa pro Německo (AfD) propaguje hashtag a někteří její politici, včetně Björna Hockeho, změnili svou profilovou fotografii, aby odráželi tento trend.
Strana také přidala německou vlajku na svůj profilový obrázek na Twitteru.
„Vláda semaforu oslavuje ve svém absurdním paralelním světě nejen #PrideMonth, ale i #PrideYear, přičemž zcela ignoruje skutečné  problémy lidí v zemi,“ napsala strana. Parlamentní skupina v Bundestagu následovala tento příklad o něco později.
Mladá alternativa (JA) z AfD také propagovala „měsíc hrdosti“. Mládežnické křídlo je v současné době sledováno německou domácí zpravodajskou službou – Úřadem pro ochranu ústavy (BfV). Sledování mládeže je podle AfD politicky motivováno k poškození obrazu strany.
JA v Bádensku-Württembersku napsala: „Černá-červená-zlatá je dost barevná.“
Sociální demokraté (SPD) vyjádřili svůj hněv nad kampaní na Twitteru a napsali: „Nenecháme je, aby nám kazili #PrideMonth. Šťastnou hrdost všem!“- napsal stranický účet a k příspěvku přidal duhovou a transgenderovou vlajku.
Sociální demokraté také sdíleli mem, aby vyjádřili svou nespokojenost s kampaní, ale obrázek byl změněn a zesměšňován konzervativními aktivisty.
Příznivci AfD také použili „měsíc hrdosti“ a poukázali na další průzkum, který umisťuje AfD na 18 procent. Také průzkum  INSA před několika dny ukázal AfD na 18 procent .
Kampaň je nyní na vzestupu: Občas se hashtag #Stolzmonat dokonce ocitl na prvním místě mezi německými Twitterovými trendy. A dokonce předběhl i „duhový“ hastag k LGBTQ měsíci, který vyhlásila EU a je masivně propagován korporátními médii…
Objevují se již i různé memy jako tento:

Mimochodem, když se podíváte na český Twitter, tak tam jasně vedou „Pride month“ a „LGBT.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Odpůrci LGBTQ agendy z německy mluvících zemí spouští „antipride“ akci se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden