USA: Příznivec Ukrajiny s vystavenou nacistickou vlajkou se zabil při policejním zásahu v Chicagu (video)
RSS

USA: Příznivec Ukrajiny s vystavenou nacistickou vlajkou se zabil při policejním zásahu v Chicagu (video)


Na případu, který se odehrál v USA, je velmi zajímavý zejména fakt, že se média snažila skrýt, že tento obdivovatel hitlerovského Německa byl zároveň i nadšeným podporovatelem Ukrajiny.
Příznivec Ukrajiny s nacistickou vlajkou spáchal sebevraždu během střetu s policií v Chicagu.
Místní média příhodně zapomněla zmínit, že „nacista“ měl na střeše také ukrajinskou vlajku.

Místní chicagská média příhodně opomněla svým čtenářům sdělit, že muž byl hrdým příznivcem Ukrajiny a vedle hákového kříže vlála ukrajinská vlajka.
Book Club Chicago  oznámil:

Muž se zbraní, plamenometem a nacistickou vlajkou byl nalezen mrtev po celodenním střetu s policií v pátek v Humboldtově parku.
Sousedé si už týdny stěžují na vlajku se svastikou, která visí na lešení na střeše budovy v bloku 4100 na West Chicago Avenue, uvádí Chicago Tribune.
Vlajka s hákovým křížem byla znovu vyvěšena v pátek ráno, kdy policie zasahovala na místě proti muži, který se nacházel na střeše s plamenometem a dalšími zbraněmi.




Muž pak policistům vyhrožoval (megafonem nebo přes nahrávku), že je zabije.




Reportéři Block Clubu viděli muže, jak třímá zbraň a míří s ní po střeše, zatímco se s ním policie a týmy SWAT pokoušely komunikovat. Muž spustil hlasitou sirénu ve zjevné snaze přehlušit policisty.
Kolem 16. hodiny policisté prolomili dveře do budovy a ozvaly se dvě hlasité rány.




Muže našli uvnitř budovy mrtvého, uvedla policie v prohlášení…






Je dobře známo, že nacistický prapor Azov je velmi silnou jednotkou v armádě Ukrajiny. To není tajemství. Ve skutečnosti v USA i demokraté mluvili o nacistické jednotce – a to až do doby než Rusko napadlo zemi. Pak korporátní média i politici  náhle otočili…





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA: Příznivec Ukrajiny s vystavenou nacistickou vlajkou se zabil při policejním zásahu v Chicagu (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden