Afghánec, který na ulici podřezal Němku a dalšího muže pobodal, byl seznán psychicky nemocným
RSS

Afghánec, který na ulici podřezal Němku a dalšího muže pobodal, byl seznán psychicky nemocným

A máme zde dalšího z dlouhé řady psychicky nemocných muslimů, jichž je nyní plná Evropa. Po pravdě – Německo, Francie a další země si jednoduše našly způsob, jak snížit statistiky zločinnosti obohacovačů. V případě, kdy je totiž vrah seznán psychicky nemocným, zločin se nedostává do kolonky „vražd“ a pachatel nezapadne do statistik kriminálníků. Jediné statistiky, které pak tito muslimští zločinci zvyšují, jsou statistiky psychiatrické.
Právě záměrná manipulace se statistikami je zřejmě jedním ze zásadních důvodů, proč je nyní téměř každý muslimský zločinec seznán nevinným i tehdy, kdy se sám k vraždě přizná a je bezpochyby dokázána – údajný psychická nemoc vše jistí. Další případ z tohoto ranku tak jistě nikoho neudiví…
Když byl pachatel zatčen, tak prohlásil, že ženy by neměly pracovat. Čin spáchal podle soudců v akutním psychotickém stavu.
Regina Gerken se vždy postavila za ostatní. Ráda zahradničila, dobrovolně se přihlásila k práci na předzahrádce před domem. Tak tomu bylo i v sobotu v září 2021, kdy během několika vteřin nebylo v jejím životě a životě její rodiny nic stejného jako předtím.
Abdul Malik A., kterého neznala, ji podřezal. „Vadilo mu, že pracuje,“ rozhodl ve čtvrtek okresní soud. Abdul podle soudců zaútočil v akutním psychotickém stavu. Nařídili jeho umístění do psychiatrické léčebny.
Abdul přišel do Německa jako mnoho dalších v roce 2015. „Nežil striktně nábožensky,“ řekl předsedající soudce. Ale kolem přelomu roku 2020/21 v něm vypukla duševní nemoc. Přišel o práci, přerušil kontakt s přáteli, přestal pít alkohol. Cítil se pronásledován, stáhl se, více se věnoval svému náboženství.
Z ničeho nic vrazil Regině Gerkenové nůž do krku. Těžká zranění vedla k pravostranné paralýze. Už nemůže mluvit. Zranil také kolemjdoucího muže, kterého se pokusil podřezat.
Když byl zatčen, nyní 30letý A. údajně prohlásil, že je „poslal do ráje“, a že „ženy by neměly pracovat“. U soudu A. vysvětlil, že bodal ze strachu – „stala se chyba, nehoda“.
Z právního hlediska byl trestným činem pokus o vraždu, stejně jako nebezpečné a těžké ublížení na zdraví. Obviněný napadl Gerkenovou ve Wilmersdorfu zákeřným způsobem, pokračoval rozsudek. Zároveň to byl muž trpící paranoidní schizofrenií. V době spáchání trestného činu již nebyla jeho vina přiznána a nemohl být potrestán.
Státní zástupce a obhájce rovněž žádali o umístění do nemocnice psychiatrického léčebného centra. „Je jasné, že pan A. je v tuto chvíli nebezpečný,“ řekl právník.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden