Mimozemšťané už dávno žijí mezi námi, tvrdí vědec napojený na CIA
RSS

Mimozemšťané už dávno žijí mezi námi, tvrdí vědec napojený na CIA


Dr. Garry Nolan, nominovaný na Nobelovu cenu, prohlásil, že si je stoprocentně jistý, že mezi námi lidmi žijí mimozemšťané nebo mimozemský život. (Foto: Youtube)









Není to však v podobě, jakou propagují filmy. Tyto inteligentní formy života žijí spíše velmi nenápadně.



Nolan použil analogii s historickými událostmi a přirovnal možná setkání s mimozemšťany k prvním pozorováním španělských lodí jihoamerickými kmeny, čímž naznačil, že lidé se s těmito bytostmi mohli setkat již dříve, aniž by si uvědomovali jejich skutečnou povahu.




Vládní zpráva o UFO se zřejmě poučila od Johna Durhama

Mimozemšťané mezi námi



Podle něj tyto inteligentní formy života pravděpodobně využívají prostředníky nebo nějakou pokročilou formu inteligence, spíše než aby se přímo vmísily mezi nás převlečené za lidi. Nolan to považuje za zkoušku inteligence, za výzvu k vnímání přítomnosti těchto entit.



Stanfordský profesor však zdůraznil, že nechová žádné obavy z toho, že by mimozemšťané představovali pro lidstvo hrozbu. Odmítl představy o invazi mimozemšťanů nebo únosech a zdůraznil, že jeho zájem spočívá ve zkoumání toho, jak by lidé mohli těžit z případné mimozemské technologie, která mohla být na Zemi zanechána.



Nolan dále prozradil, že spolupracoval se CIA, kde využíval své odborné znalosti v oblasti imunologie k vyšetřování zdravotních problémů, které zažívali jedinci údajně postižení interakcí s neidentifikovanými vzdušnými jevy.




Varoval před blížící se mimozemskou invazí a nyní náhle zemřel

Upozornil na nápadnou podobnost mezi příznaky, které tito pacienti vykazují, a stavem známým jako „havanský syndrom“ , který byl poprvé zaznamenán na Kubě v roce 2016 a postihl několik amerických úředníků a vojenského personálu umístěného v zahraničí.



Spolupracoval se CIA



Nolan navíc tvrdí, že se podílel na výzkumných iniciativách CIA, které zahrnovaly zkoumání materiálů údajně objevených na místech, kde bylo spatřeno UFO. Tvrdí, že byl v kontaktu s osobami, které buď pracovaly, nebo se v současnosti podílejí na tajných programech zaměřených na zpětné inženýrství technologií UFO.



Nolan a právník Daniel Sheehan prozradili, že v nedávné době hovořilo s americkým Kongresem několik whistleblowerů, kterých je údajně až šest. Tito lidé tvrdili, že byli součástí programů připomínajících roswellský incident, zahrnujících vyzvednutí havarovaných UFO a následné snahy o pochopení a replikaci jejich pokročilé technologie.




Uri Geller: NASA mi ukázala mimozemské lodě, umím kontaktovat mimozemšťany

Měnící se postoj USA k UFO



V reakci na rostoucí zájem o záležitosti týkající se UFO podepsal prezident Joe Biden v loňském roce zákon, který nařizuje Pentagonu poskytovat vysoce postaveným senátorům tajné zprávy o všech nezveřejněných programech týkajících se UFO. Kongres rovněž přijal zákon na ochranu informátorů, kteří se na takových programech podíleli.



Přečtěte si také: Mimo tento svět: V době, kdy začíná první veřejné slyšení o UFO po 50 letech, se podívejte na termín a nejznámější pozorování.



Během slyšení v Senátu minulý měsíc však Sean Kirkpatrick, vedoucí Úřadu Pentagonu pro řešení celoplanetárních anomálií (AARO), vypověděl, že stále neexistují žádné přesvědčivé důkazy o mimozemském životě.




Bývalý agent FBI popsal, co elity hodlají udělat skrze UFO



Zdroj: firstpost.com
Článek Mimozemšťané už dávno žijí mezi námi, tvrdí vědec napojený na CIA se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden