Darovanému dělu na kříže nehleď
RSS

Darovanému dělu na kříže nehleď



Mám zde dobrou zprávu pro jedince, kteří trpí obdivem k minulé verzi evropského superstátu tehdy nazývaného Třetí říše velkoněmecká. Doba útlaku skončila, můžete si volně vydechnout a procvičit pravici, protože fašismus byl zrušen.

Tzv. podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, jinak také popsaná v § 260 odst. 1 tr. zák., byla svého času centrálním tématem českých médií a neziskovek. Různým jedincům a organizacím se dařilo celé roky problematiku tzv. „pravicového extrémismu“ úspěšně monetarizovat, přímo ji finančně dojit. Byli to vlastně první průkopníci denacifikace(TM), než tento mediální produkt uchopil jiný demagog, sám soudruh Putin, a dodal mu další dimenzi. Byli to také čeští „bojovníci s extrémismem“, kteří využili své téma k instalaci prvních zárodků dohledu nad tiskem a internetem, které se postupem času přetavily v současné prosperující hnutí novodobých cenzorů a udavačů. Každopádně se díky záslužné činnosti našich protifašistických bojovníků se podařilo demaskovat celou řadu skrytých fašistických buněk.
Například v roce 2010 demaskoval novinář Gazdík skvěle zamaskovanou buňku „Waffen SS“, která spřádala své zločinné plány na nacistickou světlovládu pod hlavičkou mladých přírodovědců v Trautenau. Tato hluboce zakonspirovaná fašistická buňka umístila do svého znaku alpskou protěž. Člověk by si řekl, že to je celkem logické, spolek přírodovědců by mohl mít ve znaku nějakou typickou horskou květinu, zvláště pochází-li z podhůří, ale idiot Gazdík se nenechal zmást náckovskou úskočností a chudáky přírodovědce řádně vyvláčel celostátními médii, včetně názorů rádoby znalců na „extrémismus“, jako kariérní soudní znalec Mgr. et Mgr. Mazel. Alpská protěž totiž zdobila uniformy Kampfgruppe Edelweiss složené mimojiné z ukrajinských nacionalistů. Oddíl „přírodovědců“ byl mediálním tlakem donucen svůj grafický symbol přehodnotit a protěž pokropit z pramene pravdy a lásky. Kvalitě historických výzkumů idiota Gazdíka jsme se věnovali zde .
Možná si řeknete, co to je za úchylárnu, vždyť je to jen kytka, komu ta může vadit? To je tím, že tehdy byl rok 2010 a nyní je o 13 let víc. Společnost se někam posunula a politické neziskovky otevřely zase jiné zlaté doly, protože tenhle už byl vytěžený. Tehdy byla prostě taková doba.
V únoru 2023 se objevila zpráva, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj udělil čestný název 10. samostatné horské útočné brigádě za úspěchy v bojích proti Rusku. Jednotka od 14. února nese název v ukrajinštině Edelʹveis (Едельвейс), což je ukrajinské pojmenování pro horskou protěž. To se stalo záhy předmětem válečné propagandy pro změnu zase z druhé strany, z Ruska. Říkal jsem si, že když naši lokální neziskoví denacifikátoři tak vyli na přírodovědce z Trutnova, tak že teď se budou asi muset rovnou posrat. Nicméně tentokrát nebyl na místě žádný hon na fašistické čarodějnice, protože to samé médium, co před časem denacifikovalo trutnovské přírodovědce, přispěchalo s tvrzením, že Edelweiss není Едельвейс, že je to pouze pojmenování pro kytku a že používání této symboliky je zcela normální a v pořádku. Tématu se chopili také čeští mediální svazáci v čele se soudruhem Cemperem a ulhaným serverem Manipulatori.cz, který situaci rovněž analyzoval ( zde , stránka je skoro nečitelná kvůli reklamě) a dospěl k názoru, že to je cajk, protože Edelweiss, resp. Едельвейс se v minulosti jmenovalo kdeco. Což je taky pravda, je jen škoda, že si na to nevzpomněli před 13 lety, když se denacifikovali přírodovědci z Trutnova. Proč tehdy všichni mlčeli? Stejně jako teď, i tehdy to přece byla jen kytka. Taky se musím podivit, proč se ukrajinská strana chová takhle hloupě a pomáhá druhé straně legitimizovat tu „denacifikaci“.
V průběhu jara se začaly objevovat na internetu fotky ukrajinské bojové techniky, která měla na sobě trámové kříže stejného provedení, jako měla bojová vozidla wehrmachtu za druhé světové války. Nejprve se to prezentovalo jako ruský podvrh. Pak už to nebylo udržitelné, tak se prý jednalo o individuální selhání jednotlivce. Pak se ukázalo, že je těch individuálních selhání nějak moc. Nakonec se trámový kříž objevil také na darované české samonabíjecí houfnici DANA, která je mezi ukrajinskými dělostřelci mimořádně oblíbená, protože je to pořád špička (a proto je dáme Ukrajincům a koupíme si druhořadé houfnice z Francie). Náměstek ministryně obrany Jan Jireš kvůli Balkenkreuzům jednal s ukrajinským velvyslanectvím. „Sešel jsem se s ukrajinským chargé d´affaires a vojenským přidělencem. Ukázal jsem jim fotografie darované dany s namalovaným křížem a vysvětlil, že to zbytečně poškozuje reputaci Ukrajiny a dává munici konspirátorům,“ řekl . Čtěte to pozorně. On si nestěžoval, že houfnice má na sobě historizující symboliku, kvůli které houfnice vypadá, jako by jí používal wehrmacht, což vzhledem k historickým souvislostem není vůbec vhodné, ale že to dodává munici konspirátorům. Symbolika wehrmachtu je tudíž ideologicky taky cajk, její národně socialistické konotace neva. I tohoto tématu se chopil manipulátorský Cemperův server , který se pustil do spekulací, že by se také mohlo jednat o rovnoramenný kříž, který je velmi rozšířeným symbolem po celé Ukrajině, a že vojáček možná chtěl na houfnici namalovat ten. No, jestli si někdo splete rovnoramenný kříž s trámovým, tak má asi něco s očima a žádné dělo by nikdy obsluhovat neměl, každopádně ať chtěl namalovat co chtěl, povedl se mu Balkenkreuz jak z dob Ericha von Mansteina. Nakonec musí soudruh Cemper přece jen musel připustit, že to asi bude trámový kříž a že to asi bude projev ukrajinského národního socialismu, takže vznikl pozoruhodný produkt na poli českého ideologického factcheckingu. Pan Cemper vyvrátil fake news tím, že je potvrdil. Nevím, zda mu za to jeho loutkoherci poděkovali. Kolaborant a užitečný idiot Hrebenar, který se prezentuje jako odpůrce extrémismu a který se také velice rád připojoval k „denacifikaci“ českého prostředí, se pustil do obhajování Balkenkreuzu , protože je to přece šikovný rozlišovací znak pro vojenskou techniku, a že se asi mělo jednat o kozácký kříž. Ano. Je to nejen dobrý rozlišovací znak, ale hlavně je osvědčený, ShkH DANA s ním vypadá cool a modeláři budou vrnět blahem. Jen mi není jasné, proč ten Hitler sakra maloval na ty své železné posly nové Evropy kozácké kříže. Tento instantní přerod českých „antifašistů“ mě nepřestává fascinovat. Ještě docela nedávno policie zabavovala trička zobrazující libovolné kříže .
Jen se opět musím pozastavit nad tím, proč se Ukrajinci chovají tak stupidně, protože fotky tanků s kříži rezonují v Rusku úplně jinak než tady a co si asi myslí o tankách s Balkenkreuzen v nějaké vesnici na Donbasu, kde bohužel není žádný Cemper ani Hrebenar, aby jim to politicky vysvětlil?
Takže tímto se má za vyhlášené, že „fašismus“ skončil a neziskový hon na české „fašisty“ skončil též. Pokud chcete vyzdobit své oblečení, auto nebo něco jiného různými kozáckými či indickými symboly a poklonit se černému slunci, tak to už není problém. Teď se jede jiný projekt, a to je boj s chcimíry, s jejich podvratným a nemravným odmítáním války a neziskové hnutí za válku co nejdelší a nejurputnější.
 

04.06.2023 D-FENS


Nejčtenější za týden