Sociální média zakazují na svých stránkách kampaň Roberta F. Kennedyho jr.
RSS

Sociální média zakazují na svých stránkách kampaň Roberta F. Kennedyho jr.


Vlastník Twitteru Elon Musk pozval demokratického prezidentského kandidáta Roberta F. Kennedyho jr., aby diskutoval na jeho Twitterových stránkách, neboť Kennedy sdělil, že jeho kampaň byla na Instagramu vlastněnému Meta suspendována.
„Zajímavé, když použijeme emailovou adresu TeamKennedy zřízenou na účtu @instagram, dostaneme automaticky 180denní ban. Napadá někoho, co se vlastně děje?“ napsal na Twitter.
Doprovodný obrázek ukazuje, že Instagram sdělil, že svůj účet „TeamKennedy suspendoval“ a že „zůstává 180 dnů na podání nesouhlasu“ s rozhodnutím této společnosti.
(John Sciulli/Getty Images for Waterkeeper Alliance)
Musk v reakci na tento příspěvek napsal: „Chtěl byste se se mnou příští týden zúčastnit diskuse Spaces?“ Kennedy s tím souhlasil tvrzením, že se do toho v pondělí pustí.
O pár hodin později Kennedy napsal: „Instagram pořád ještě neobnovil můj účet s více než 900 tisíci sledujícími, který zakázal.“ Tvrdil, že „umlčet významného politického kandidáta je hluboce nedemokratické.“
„Sociální média v moderních časech jsou ekvivalentem náměstí,“ napsal tento kandidát, který je synovcem bývalého prezidenta John F. Kennedy. „Jak může fungovat demokracie, když k němu mají přístup jen někteří kandidáti?“
Epoch Times se obrátil na Instagram, aby to komentoval.


Interesting… when we use our TeamKennedy email address to set up @instagram accounts we get an automatic 180-day ban. Can anyone guess why that’s happening? pic.twitter.com/0G8oRnoXTv — Robert F. Kennedy Jr (@RobertKennedyJr) June 2, 2023


Není to poprvé, kdy buď Facebook, nebo Instagram přistoupil ke krokům proti Kennedymu. Roku 2021 mu Instagram zakázal příspěvky o bezpečnosti vakcín a o COVID-19.
Kennedy poté, co ho tato platforma zakázala, řekl, že obavy ohledně vakcín vznesené na jeho instagramovém účtu jsou legitimní a podložené výzkumy. Jeho účet dostal ban jen dny poté, co Facebook a Instagram oznámily, že budou blokovat šíření toho, co označili za dezinformace o vakcínách, včetně výzkumů tvrdících, že ty injekce způsobují autismus a jsou nebezpečné či neúčinné.
„Jsou-li naším cílem dodávky bezpečných a účinných vakcín, tak je takovýto druh cenzury kontraproduktivní,“ uvedl tehdy.
BY TYLER DURDEN
SUNDAY, JUN 04, 2023 – 02:30 AM
Authored by Jack Phillips via The Epoch Times  

Kennedy junior v epickém projevu slibuje ‚zničit Nový světový řád: „Budou mě muset zabít, aby mě zastavili“


Kennedy junior: Projekty neoconů v Iráku a na Ukrajině zesměšnily vojenskou sílu a morální autority USA

Zdroj: https://www.zerohedge.com/political/robert-f-kennedy-jr-banned-major-social-media-site-campaign-pages-blocked



Nejčtenější za týden