Klimatičtí radikálové „Tyre Extinguishers“ působí v 18 zemích světa, včetně České republiky
RSS

Klimatičtí radikálové „Tyre Extinguishers“ působí v 18 zemích světa, včetně České republiky


Již před časem se dokonce i na mainstreamu objevily informace o případech propíchaných pneumatik aut v některých větších českých a moravských městech (nejvíc případů mělo být hlášeno z Brna).
Tytéž případy se ve stejnou dobu objevily i v Rakousku, kde podobné incidenty hlásí každý měsíc, ale také v Německu, Švédsku, Španělsku či Portugalsku. A nyní stále častěji hlásí stejné problémy z USA.
Za tím vším stojí organizovaná skupina, velmi pravděpodobně (podobně jako jiné klimatické teroristické skupiny) financovaná miliardáři, kteří stojí za klimatickou agendou.
Pokud tedy i vám nebo někomu z vašeho okolí přes noc pořezali pneumatiky (nebo pokud se vám to v budoucnu stane), pak vězte, že jde právě o tuto skupinu, která má však zřejmě podobnou ochranu systému jako jiné skupiny, které obtěžují na silnicích, v muzeích či galeriích.
Krajně levicová skupina známá jako Tyre Extinguishers (TX) rozšířila své úsilí a vyhlásila válku majitelům automobilů, přičemž se zaměřila na zaparkovaná sportovně-užitková vozidla (SUV) tím, že jim vyfoukla pneumatiky ve snaze bojovat proti „globálnímu oteplování.“
S operacemi v 18 zemích se radikální skupina nedávno přihlásila k odpovědnosti za akce ve velkých amerických demokratických městech, jako je New York, Boston, Chicago a San Francisco, stejně jako v různých městech v Anglii, Kanadě, Francii, Španělsku, Německu, Itálii a jejich poslední akce proběhla v Lisabonu v Portugalsku.
„Jsme lidé ze všech oblastí života s jedním cílem: znemožnit vlastnictví obrovského znečišťujícího auta v městských oblastech,“ uvádí webová stránka skupiny. “ Bráníme se proti změně klimatu, znečištění ovzduší a nebezpečným řidičům.“
„Děláme to jednoduchou taktikou: vyfouknout pneumatiky těchto masivních, zbytečných vozidel, což způsobí nepříjemnosti jejich majitelům.“
Skupina Tyre Extinguishers (TX) oznámila na sociálních sítích své rozšíření a sdílela obrázek portugalského letáku zanechaného na jednom z cílových SUV.
Skupina TX oznámila, že má aktivní skupiny v těchto 18 zemích: Velká Británie, USA, Kanada, Česká republika, Francie, Španělsko, Německo, Dánsko, Norsko, Švédsko, Švýcarsko, Nizozemsko, Rakousko, Nový Zéland, Itálie, Irsko, Belgie a Portugalsko.
V Paříži radikální skupina nedávno vyfoukla 30 vozidel. V Belgii bylo také vyfouknuto 30 pneumatik SUV.
Celkově jsou ekoteroristé spojení s TX zodpovědní za vyfukování pneumatik na více než 10 000 SUV. Během jediné listopadové noci loňského roku se skupina chlubila, že její členové „odzbrojili“ více než 900 SUV v koordinované akci v několika městech v USA a Evropě.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Klimatičtí radikálové „Tyre Extinguishers“ působí v 18 zemích světa, včetně České republiky se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden