Záhady Lago Maggiore: Připravovaly západní agentury provokaci proti Rusku?
RSS

Záhady Lago Maggiore: Připravovaly západní agentury provokaci proti Rusku?


Dokonale se tu sešly všechny ingredience typické pro klasický mysteriózní román z pera Agathy Christie: Několik přátel, kteří se shromáždili na lodi za účelem výletu po jezeře, aby si užili pozdní jarní slunce a oslavili narozeniny jednoho z nich na palubě lodi, v pozadí příjemná a zdánlivě klidná krajina kolem jezera Lago Magiiore u stejnojmenného města na hranici mezi Lombardií a švýcarským italskojazyčným kantonem Tizino.
Pod fasádou neškodné lodní party se však skrývá mezinárodní špionážní spiknutí. Verze pro mainstreamová média hovoří o náhlém tornádu, které způsobilo potopení lodi jménem „Goduria“ (Orgasmus). Ve skutečnosti se na lodi konalo mezinárodní shromáždění zpravodajců. Příběh tornáda totiž obsahuje mnoho nesrovnalostí a zdá se, že odporuje i verzi místních obyvatel, kteří říkají, že počasí nebylo tak špatné, aby vedlo ke ztroskotání lodi.
Další dokonce tvrdí, že aby se loď mohla převrhnout tímto způsobem, musí pro to existovat přesně stanovené podmínky, a ne jen „silný vítr“, jak uvádějí různé v tisku uvedené protichůdné verze. Na místě je tedy otázka, co se vlastně minulou neděli na Lago Maggiore skutečně stalo?
Na lodi bylo nejméně dvacet příslušníků zpravodajských služeb z různých zemí , nejen z AISE a Mossadu, jak tvrdila média. Některé institucionální zdroje poskytly našemu blogu rekonstrukci velmi odlišnou od té, kterou vyprávějí jiná média. Na palubě byli také agenti britských služeb MI6 spolu s nejméně jedním členem zpravodajského aparátu NATO. Na lodi se konal skutečný summit špionů, kteří se shromáždili, aby vymysleli společnou operaci. Nešlo o summit, který by „špehoval“ ruské oligarchy, kteří žijí v okolí města Verbanie, jak tvrdí ta italská a západní média, jež nejsou nováčky v umění klamání.
Účelem setkání bylo naplánovat provokaci v regionu Kosovo, území násilně odebraném Srbsku z vůle NATO v roce 2008, a tím zahájit novou eskalaci na Balkáně. Summit vychází z poznatků, že situace na Ukrajině se nyní zdá být z velké části ohrožena. Dobytí Artěmovska představovalo velmi tvrdou porážku pro ukrajinské ozbrojené síly, které podle odhadů poskytnutých skupinou Wagner doslova vykrvácely a ztratily 70 tisíc mužů v zoufalém pokusu ubránit vesnici se strategicky důležitou pozicí pro kontrolu východní Ukrajiny.
To jsou odhady, které nejsou nikdy zveřejňovány západními médii, jež mají přesný úkol vybubnovávat „ukrajinské úspěchy“ navzdory skutečnosti, že na bitevním poli se odehrává katastrofa nacistů v Kyjevě. K tomu se přidává další zpráva zcela zastřená stejnými médii týkající se zničení velitelství ukrajinské vojenské rozvědky, z něhož bylo také několik složek NATO rychle evakuováno do Berlína. Situace pro NATO se proto jeví jako skutečně dramatická. Osud Zelenského režimu se zdá být zpečetěn a jeho konečný kolaps se už není otázkou zdali, ale kdy.
Na některých ruských kanálech již kolují videa, ve kterých ukrajinští vojáci z některých divizí odmítají plnit rozkazy a zároveň začínají uvažovat o svržení Zelenského. A tento scénář úplné porážky atlantické aliance na Ukrajině se zdá být přímo spojen s historií Lago Maggiore. Ve snaze otevřít novou frontu by se NATO spolu s aparáty různých výše zmíněných zemí rozhodlo provést v Kosovu to, co se v žargonu zpravodajského světa nazývá „false flag“. Prostřednictvím tohoto typu operace jsou prováděny útoky a provokace různého druhu, aby se pak obvinil vybraný protivník ze spáchání toho, co bylo místo toho vymyšleno konkurenčními službami.
V posledních dnech již došlo k prvnímu pokusu vyprovokovat srbské obyvatelstvo žijící v regionu. Srbové se v posledních dnech shromáždili, aby protestovali proti starostům patřícím k etnické albánské menšině. Starosty, kteří byli „zvoleni “ na základě konzultací, bojkotovalo srbské obyvatelstvo, čímž se volební účast „zvýšila“na mikroskopických 3,5%. Srbové požadovali, aby tito starostové byli nahrazeni vládními úředníky vyslanými místo nich z Bělehradu. Síly NATO v této oblasti začaly do davu střílet slzný plyn navzdory skutečnosti, že srbští demonstranti nijak nezaútočili na atlantické bezpečnostní síly.
Kosovo je oblast, kde je italská vojenská přítomnost poměrně vysoká. KFOR se účastní nejméně 852 italských vojáků, což je zkratka, která označuje kosovské síly, vojenský kontingent NATO, který operuje v terénu.A velení KFOR je svěřeno generálu Sonovi, muži, který se za svou roli během pandemické frašky dostal na „čestné místo“ kronik. Během předchozích tří let hrál Figliuolo Sono klíčovou roli jak v děsivé přehlídce rakví v Bergamu, která se konala ana kterou němá justice dosud nevrhla světlo, tak co se týče distribuce covidových sér, které způsobují velmi vysoký počet vedlejších účinků. Figliuolo je proto klíčovým mužem italského hlubokého státu a v Kosovu zaujímá stejně strategickou roli.
Plán údajně odhalilo a sabotovalo Rusko
Zdá se, že Itálie byla opět bez svého přičinění vybrána, aby spřádala spiknutí nového plánu proti Moskvě. Výše citované institucionální zdroje nám říkají, že ve skutečnosti to nebyla smršť na jezeře Lago Maggiore, která způsobila ztroskotání lodi „Goduria“. Podle této verze událostí asi muži ruské tajné služby FSB odhalili spiknutí, které NATO spřádalo, a následně se rozhodli zasáhnout a potopit tento summit západních tajných služeb pod hladinu Lago Maggiore. Prorazit lodní plášť by pak byl zásah Rusů, kteří do „Godurie“ narazili jinou lodí a způsobili její převržení.
Zbytek je již známá událost. O život přišli agenti AISE ( italská tajná služba) Tiziana Barnobiová a Claudio Alonzi, kterým bylo 53 a 62 let, ruská manželka kapitána Claudia Carminatiho Anna Božkovová spolu s agentem Mossadu Erezem Shimonim, jehož pohřeb se již v posledních dnech konal v Izraeli a kde se dokonce objevil šéf Mossadu David Barnea, aby mu vzdal hold.
Itálie: Od proarabské země k základně Mossadu
Zdá se, že Shimoni měl významnou roli v izraelských tajných službách, které se rozhodly zvolit Itálii jako „privilegovanou“ základnu pro své operace. V oblasti Lago Maggiore nikdy nebyl příliv Izraelců tak vysoký jako v posledních dvou letech. Existuje řada občanů židovského státu, kteří se stěhují do této oblasti a je těžké si představit, že k tomu vedlo jejich náhlé poblouznění kopci kolem jezera.
Lago Maggiore bylo vybráno jako mezinárodní špionážní centrum k provádění určitých operací, samozřejmě s vědomím Palazzo Chigi (sídlo úřadu italské vlády – pozn. edit.), které je od zhroucení první republiky místem, jehož politika je zřejmě řízena z Washingtonu, ale ještě více z Izraele. Je to Izrael a jeho mocná lobby, která určuje zahraniční politiku Itálie a západoevropských zemí, a to vysvětluje, proč každý jednotlivý kandidát na premiéra musel vyjádřit poslušnost vůči státu Izrael, aby mohl sedět v křesle předsedy vlády.
Případ současné premiérky Giorgie Meloniové, která před svým zvolením obnovuje svou loajalitu k Izraeli, je jen poslední z nekonečné série polibků izraelského střevíčku. A to, jak bylo zmíněno výše, je přímým důsledkem rozkolu, který se odehrál o 30 let dříve, kdy Itálie, tradičně proarabská a dědic zahraniční politiky Alda Mora, zjistila, že se stává jednou ze zemí nejzuřivěji a nejtěsněji spojených se sionistickou věcí. Klíče k zahraniční politice Říma nejsou v Římě. Jsou v Tel Avivu.
To také vysvětluje další neuvěřitelnou okolnost. Jakmile došlo k incidentu u jezera Lago Maggiore, Izraelci poslali své vlastní speciální letadlo a výkonný ředitel Bombardieru spěšně repatrioval agenty Mossadu z paluby lodi. Nevyvolalo to sebemenší protest ze strany justičních orgánů, ani žádné vyjádření italské Nejvyšší soudní rady. Agenti služeb cizího státu mohli na státním území dělat, co se jim zlíbí, a dokonce ani nevyslechli výpovědi lidí, kteří se podíleli na masakru, který vedl ke smrti čtyř osobí.
Všichni mlčí, a pokud je výše uvedená verze správná, přišla z Moskvy velmi silná a velmi jasná zpráva: „Víme, co děláte, a můžeme vás zastavit, jak a kdy chceme.“ Z mlhy záhad obklopujících jezero Lago Maggiore se zdá, že existují jasné důkazy, že atlantismus a vlády, které jsou na něm závislé, jsou ještě slabší, než se dříve zdálo. Rusko je protagonistou, který nejen vyhrává vojenskou válku na zemi. Vyhrává také další válku, která se vede v zákulisí. Ten, kdo bude určovat budoucí mezinárodní uspořádání, v němž zmizí dominance starého unipolárního atlantického impéria, aby ustoupila nové realitě multipolárního světa a obrany suverenity národních států.
Zdroj: La Cruna dell’Ago
Překlad: Jenka, Hudryper


Nejčtenější za týden