FBI potvrdila, že dokument obviňující Joe Bidena z úplatkářství ve výši 5 milionů dolarů pochází od vysoce důvěryhodného informátora
RSS

FBI potvrdila, že dokument obviňující Joe Bidena z úplatkářství ve výši 5 milionů dolarů pochází od vysoce důvěryhodného informátora


Zločinecká rodina Bidenových by musela být v právním státě dávno odsouzena  a potrestána. Fakt, že hlava této rodiny se mohla i díky manipulacím dostat na post nejvyšší, jen svědčí o tom, že o právním státě zde hovořit nelze.
Zločineckou rodinu Bidenových navíc kryje i samotná FBI, což nyní vyústí v obvinění této organizace z pohrdání rozhodnutím amerického Kongresu, který již delší dobu žádá o poskytnutí údajně velmi věrohodných důkazů o korupci Joe Bidena.
V případě jeho syna Huntera Bidena bude zřejmě stíhání jednodušší, jasným důkazem jeho zločinů je jeho „notebook z pekla.“ Podle informací Kongresu obsahuje více než 400 obvinění z různých trestných činů.
Sněmovna reprezentantů nyní doslova bojuje s FBI o poskytnutí důkazů, které potvrzují i zkorumpovanost Joe Bidena. Tento skandál může vést k dalšímu úbytku voličů této očividně dementní loutky Deep state.
Předseda Sněmovny reprezentantů James Comer v pondělí řekl, že FBI OPĚT odmítla předat Bidenův úplatkářský dokument.
Během víkendu bylo oznámeno, že Chris Wray ustoupil Comerovi a souhlasil s předáním odtajněného dokumentu podrobně popisujícího zločinné spiknutí ve výši 5 milionů dolarů zahrnující Joe Bidena.
Předseda Comer prozkoumal klíčový dokument a požádal FBI, aby předala záznam do opatrovnictví Sněmovny reprezentantů, aby jej ostatní mohli přezkoumat, zatímco bude pokračovat ve vyšetřování zločinecké rodiny Bidenových.
Zde jen připomínám, že zločinecká rodina je právě na základě dokumentů vycházejících z informací získaných z notebooku Huntera Bidena již několik měsíců prošetřována Sněmovnou reprezentantů.
Další důkazy korupce Bidenových, neobsažené v notebooku, má k dispozici FBI, která je však ve vleku Demokratické strany, takže již dlouho tyto důkazy odmítá předat k prošetření.
FBI potvrdila, že odtajněný dokument obviňující Joe Bidena z úplatkářství ve výši 5 milionů dolarů pochází od vysoce důvěryhodného informátora.
„Dnes úředníci FBI potvrdili, že neutajovaný, FBI generovaný záznam nebyl vyvrácen a několikrát uvedli, že informace v něm obsažené jsou v současné době používány v probíhajícím vyšetřování. Důvěrný lidský zdroj, který poskytl informace o tom, že tehdejší viceprezident Biden byl zapojen do zločinného úplatkářského schématu, je důvěryhodný, vysoce důvěryhodný informátor, který byl používán FBI po celá léta,“ řekl Comer.
„Jsou to fakta a žádné množství překrucování a upřímně řečeno lží z Bílého domu a od demokratů v Kongresu nemůže tyto informace změnit,“ dodal.
„Věříme, že existuje více dokumentů,“ řekl Comer novinářům.




Vyšetřování FBI týkající se rozsáhlé korupce sahá až k Obamově administrativě!






BREAKING: "The FBI again refused to hand over the unclassified record to the custody of the House Oversight Committee — and we will now initiate contempt of Congress hearings this Thursday," says Chairman @JamesComer . pic.twitter.com/EHlsz7ZzpI
— RNC Research (@RNCResearch) June 5, 2023


Video výše: „FBI opět odmítla předat neutajovaný záznam do úschovy Výboru pro dohled nad Sněmovnou reprezentantů – a tento čtvrtek zahájíme pohrdání slyšením v Kongresu.“
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek FBI potvrdila, že dokument obviňující Joe Bidena z úplatkářství ve výši 5 milionů dolarů pochází od vysoce důvěryhodného informátora se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden