„Nejsme sami“: USA získaly plavidlo „nelidského původu“
RSS

„Nejsme sami“: USA získaly plavidlo „nelidského původu“


Nová zpráva dvou novinářských veteránů (hlavního proudu) citující vyznamenaného whistleblowera poskytuje ohromující vhled do historie vlády USA v oblasti UFO.









Pro ty, kteří „chtějí věřit“ – pokud UFO nepřistane na trávníku před Bílým domem, je to tady.



Pro ty, kteří si myslí, že nedávná vládní odhalení UFO jsou jedním velkým psychopatem, je to tady.



Hned na začátku…



Bývalý zpravodajský pracovník, který se stal whistleblowerem, poskytl Kongresu a generálnímu inspektorovi zpravodajské služby rozsáhlé utajované informace o hluboce utajovaných programech, které podle něj disponují neporušenými a částečně neporušenými plavidly nelidského původu. – The Debrief




Mimozemšťané už dávno žijí mezi námi, tvrdí vědec napojený na CIA

Whistleblower, 36letý David Charles Grusch, je vyznamenaný bývalý důstojník bojové jednotky v Afghánistánu, který dále pracoval v Národní geoprostorové zpravodajské agentuře (NGA) a Národním průzkumném úřadu (NRO) – kde v letech 2019-2021 působil jako zástupce posledně jmenovaného úřadu v pracovní skupině pro neidentifikované letecké úkazy. Poté byl od konce roku 2021 do července 2022 spoluvedoucím NGA pro analýzu UAP a jejím zástupcem v pracovní skupině, která byla zřízena za účelem vyšetřování UFO – které se nyní oficiálně nazývají „neidentifikované anomální jevy“ neboli UAP. Zahájilo ji námořnictvo pod Úřadem náměstka ministra obrany pro zpravodajství a bezpečnost a od té doby byla reorganizována na Úřad pro řešení anomálií ve všech oblastech, který zahrnuje i vyšetřování objektů, které operují pod vodou.



Grusch, whistleblower, kterého nyní zastupuje právník, jenž působil jako původní generální inspektor zpravodajské komunity (ICIG), hovořil s novináři Leslie Keanem (bratrancem senátora za GOP Toma Keana Jr. z NJ), který je spoluautorem článku v NY Times z roku 2017, v němž odhalil, že ministerstvo obrany utratilo 22,5 milionu dolarů za tajný program na vyšetřování UFO, a Ralphem Blumenthalem, veteránem NY Times.



Podobnou, potvrzující informaci nezávisle na sobě poskytli další zpravodajští úředníci v aktivní službě i ve výslužbě, kteří o těchto programech vědí díky své práci v různých agenturách, a to jak na záznamu, tak mimo něj. – The Debrief



Podle The Debrief;




Varoval před blížící se mimozemskou invazí a nyní náhle zemřel


Vláda, její spojenci a obranní dodavatelé prováděli po desetiletí až do současnosti vyzvedávání částečných fragmentů až po neporušená vozidla.
„Nemluvíme o prozaickém původu nebo identitě,“ řekl Grusch. „Materiál zahrnuje neporušená a částečně neporušená vozidla.“
Podle analýzy jsou objekty „exotického původu (nelidská inteligence, ať už mimozemského, nebo neznámého původu) na základě morfologie vozidel a materiálových vědeckých testů a vlastnictví jedinečných atomových uspořádání a radiologických signatur“.
„Dědičné programy“ UFO byly dlouho utajovány v rámci „mnoha agentur, které zahnízdily aktivity UAP v běžných programech tajného přístupu, aniž by o tom podávaly příslušná hlášení různým dozorovým orgánům“.
Gorsuch sdělil Kongresu existenci desítky let trvající „veřejně neznámé studené války o získaný a využitý fyzikální materiál – soutěžení s téměř rovnocennými protivníky v průběhu let o identifikaci havárií/přistání UAP a získání materiálu k využití/reverznímu inženýrství za účelem získání asymetrických výhod v oblasti národní obrany“.
[M]ateriály z objektů nelidského původu jsou v držení přísně tajných černých programů (jejichž utajované lokality, názvy a další konkrétní údaje byly poskytnuty generálnímu inspektorovi a pracovníkům výboru pro zpravodajství).
Podle odtajněné verze stížnosti whistleblowera má Grusch přímé poznatky o tom, že utajované informace týkající se programu UAP byly před Kongresem zatajovány a/nebo utajovány „složkami“ zpravodajské komunity, „aby záměrně a úmyslně zmařily legitimní dohled Kongresu nad programem UAP“.
„Různé agentury využívají rozsáhlou škálu našich nejmodernějších senzorů, včetně kosmických platforem, obvykle ve třech exemplářích, aby pozorovaly a přesně identifikovaly mimozemskou povahu, výkon a konstrukci těchto anomálních strojů, u nichž se následně zjistí, že nejsou pozemského původu,“ uvedl Jonathan Grey, zpravodajský důstojník specializující se na analýzu UAP v Národním centru pro letectví a vesmír.


Uri Geller: NASA mi ukázala mimozemské lodě, umím kontaktovat mimozemšťany

„Fenomén nelidské inteligence je skutečný. Nejsme v tom sami,“ pokračoval Grey. „Vyhledávání tohoto druhu se neomezuje pouze na Spojené státy. Jedná se o globální fenomén, a přesto nám globální řešení stále uniká.“




NASIC se sídlem na letecké základně Wright Patterson je hlavním zdrojem ministerstva obrany pro analýzu zahraničních vzdušných a kosmických hrozeb. Jeho úkolem je „odhalovat a charakterizovat vzdušné, kosmické, raketové a kybernetické hrozby“, uvádí se na internetových stránkách agentury. „Tým důvěryhodných odborníků na danou problematiku v centru poskytuje jedinečné sběrné, využívací a analytické schopnosti, které jinde nenajdete,“ uvádí se na webových stránkách.
Grey uvedl, že tak obrovské schopnosti nejsou odkázány pouze na studium prozaických věcí. „Existence komplexních historických programů zahrnujících koordinované vyhledávání a studium exotických materiálů, sahajících až do počátku 20. století, by již neměla zůstat tajemstvím,“ uvedl. „Většina vyzvednutých zahraničních exotických materiálů má prozaické pozemské vysvětlení a původ – ale ne všechny, a každé číslo vyšší než nula v této kategorii představuje nesporně významné statistické procento.“ -The Debrief




„ Řada dobře postavených současných i bývalých úředníků se se mnou podělila o podrobné informace týkající se tohoto údajného programu, včetně poznatků o historii, řídících dokumentech a místě, kde bylo plavidlo údajně opuštěno a nalezeno,“ uvedl Christopher Mellon, který strávil téměř dvacet let v americké zpravodajské komunitě a působil jako náměstek náměstka ministra obrany pro zpravodajství.




Bývalý agent FBI popsal, co elity hodlají udělat skrze UFO

„Je však choulostivou záležitostí dostat tyto potenciálně výbušné informace do správných rukou k ověření. To je ještě ztíženo tím, že řada potenciálních zdrojů, ať už oprávněně, či nikoli, nedůvěřuje vedení Úřadu pro řešení celodomorových anomálií, který byl zřízen Kongresem.“



Podle Grusche je nebezpečné, aby tyto „osmdesát let trvající závody ve zbrojení“ pokračovaly v utajení, protože to „ dále brání světové populaci, aby byla připravena na neočekávaný scénář kontaktu se zpravodajskými službami, které nejsou lidmi“.



„Doufám, že toto odhalení poslouží jako ontologický sociologický šok a poskytne obecně sjednocující téma pro národy světa, aby přehodnotily své priority.“



Ve zprávě je toho mnohem více. Doporučujeme přeskočit a přečíst si ji celou zde…



Zdroj: thedebrief.org
Článek „Nejsme sami“: USA získaly plavidlo „nelidského původu“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden