Jak chytrá města omezí lidstvo do koncentračních táborů
RSS

Jak chytrá města omezí lidstvo do koncentračních táborů


V minulosti jste si zde mohli přečíst již spoustu článků o tzv. 15minutových městech. Jde o zóny, které se již v mnoha městech světa vytváří a mají být de facto připraveny pro budoucí klimatické a zdravotní lockdowny.
Nicméně tato 15minutová města se většinou přihlásila i do projektu „smart city,“ což jsou chytrá města, kde jste 24 hodin denně pod dohledem.
Jak jste si mohli přečíst již v tomto článku, tak zhruba před 5 lety nás do tohoto projektu jako jednu z prvních testovacích zemí přihlásila tehdejší vláda.
Tedy i u nás se již několik let hlásí jednotlivá města do projektu smart city (chytré město) a lze předpokládat, že projekt 15minutového města bude následovat.
Proto – zejména pokud žijete ve městě nad 10 tisíc obyvatel – vám doporučuji si na stránkách vašeho města zjistit, zda  do jednoho z těchto projektů – případně obou – není přihlášeno.
A jak budou tato města vypadat? Dále se dozvíte nejen to, ale také kde jsou tato města realitou a jak budou propojena s projektem 15minutových měst, ale také to, jakou mají souvislost se zaváděnou 5G sítí.
Chytré město je městské prostředí s všudypřítomnými technologiemi sledování a sběru dat, které monitorují a zaznamenávají i ty nejintimnější, osobní údaje každého.
Cílem je vědět o každém vše: co jíte a pijete, kam chodíte, co kupujete, s kým se setkáváte, co si myslíte, jak se cítíte, chtějí znát vaše názory, zvyky, zdravotní stav a stav očkování a podobně.
Toto všeobjímající monitorování je odůvodněno tím, že je údajně nezbytné pro „záchranu planety“ před klimatickými změnami. Tvrdí také, že váš život bude díky tomu propojenější, bezpečnější a zdravější.
Každý aspekt života v Smart City je monitorován řadou technologií sběru dat: Mohou to být SMART osvětlení,  SMART auta, SMART čtvrti, SMART domy, SMART energie, SMART  doprava a mnoho dalších SMART technologií.
Společně vytvoří všudypřítomnou sledovací síť, která bude průběžně shromažďovat veškeré informace o každé maličkosti v životě lidí.
Chytrá města vytvářejí internet těl
Tato externí SMART zařízení se synchronizují se zařízeními přímo připojenými k lidskému tělu, jako jsou SMART hodinky na našem zápěstí nebo SMART mobilní telefony v našich rukou. 
Tato zařízení jsou schopna shromažďovat informace o tom, co se děje v našem těle, a mohou dokonce měnit funkce lidského těla. V blízké budoucnosti budou implantována do lidského těla, aby sbírala ještě více dat a měla ještě větší vliv na to, co se v nás děje.
Osobní údaje shromážděné těmito miliardami zařízení po celém světě tvoří síť nazývanou internet těl, zkráceně IoB. V současné době všichni známe internet věcí (IoT), který nám poskytuje neomezený přístup k informacím o čemkoli. 
Internet těl bude v podstatě stejný, pouze bude shromažďovat  všechny  osobní, nejintimnější informace o  každé  lidské bytosti. Tato data budou v rukou globálních korporací, vlád, bankovních impérií a tak dále.
Chytré město omezuje váš pohyb



Aby všichni zůstali v mezích sběru dat, bude pohyb v chytrých městech omezen na 15–20 minut od domova.  Tento koncept vytvořil termín „15 minutová města“ a je nabízen jako nejlepší nápad, jak zachránit planetu před změnou klimatu.
Vše, co člověk potřebuje, bude dostupné na krátkou vzdálenost, takže nikdo nemusí jít za tento okruh. Na delší vzdálenosti bude potřeba povolení.
Navíc bude uzavřeno 30 % všech oblastí divočiny, aby se lidé povzbudili, aby své štěstí hledali v chytrých městech, místo aby se pouštěli do majestátního přírodního světa. Virtuální reality vznikají jako alternativa k pobytu v přírodě. 
Příklady toho jsou MetaVerse a všechny její alternativy. I to je „úžasný nápad, jak zachránit planetu“: uzavřít světovou populaci do chytrých měst, kde si mohou „užívat“ život ve virtuálním světě.
V chytrém městě není soukromí
Světové ekonomické fórum zveřejnilo na Forbes.com článek popisující zkušenost občana v chytrém městě, který ho oslavoval jako ráj na zemi:
„Jak to, že nás to nikdy předtím nenapadlo?“ Jedním z rysů se stává, že nikdo nebude nic vlastnit. Vše je sdíleno: domy, auta, nářadí,  dokonce i oblečení. Na konci příspěvku občan vyjadřuje obavu o život v chytrém městě:
„Někdy mě štve, že nemám žádné skutečné soukromí. Bez registrace nemůžu nikam jít. Vím, že všechno, co dělám, myslím a sním, je někde zaznamenáno. Jen doufám, že to proti mně nikdo nepoužije. Celkově vzato je to dobrý život.“
Centrální nervový systém chytrých měst bude 5G. Podle bývalého chilského prezidenta Sebastiána Piñery je 5G nejen schopno číst naše myšlenky, ale dokáže každému implantovat myšlenky a emoce. Prohlásil, že se stane centrálním nervovým systémem společnosti a zaručil, že se dostane do každého domova v zemi. Zajímavé je, že 5G antény se skrývají také ve všech pouličních lampách chytrých měst.
Chytrá města shromažďují data všech



Proč chtějí, aby všichni lidé žili v chytrých městech, a jaká je jejich motivace zaznamenávat každý sebemenší detail o nás všech? Odpověď dává izraelský profesor Yuval Noah Harari, který je poradcem Světového ekonomického fóra. Vysvětluje:
„Novými pány světa budou ti, kdo budou vlastnit data.“
Dnešním bohatstvím už není zlato ani ropa. Skládá se z dat. Čím více dat má korporace, vláda nebo bankovní impérium o obyvatelstvu, tím větší moc mají. Chytrá města budou využívat lidstvo jako obrovské stádo „datových krav.“
Osobní údaje od nás budou získávány po celý den, i když spíme.
Tyto technologie nejen shromažďují obrovské množství dat, ale také umožňují úroveň kontroly, která nebyla v předchozích civilizacích možná. Bývalý inženýr ze Silicon Valley Aman Jabbi bije na poplach, že chytrá města budou v podstatě otevřenými koncentračními tábory:
„Tím, že jim poskytnete svá data, jim dáte možnost monitorovat a hodnotit vaše chování, které lze nyní změnit na sociální kreditní skóre. Toto skóre se pak použije k určení, jakých privilegií se člověk těší a jakých ne v nové otrokářské společnosti.“
Tento systém sociálního kreditu se již používá v Číně a během pandemie v roce 2020 podniklo mnoho zemí první kroky k tomuto kontrolnímu systému. 
Digitální ID a digitální měny budou jádrem této kontrolní sítě. Když lidé neuposlechnou nebo kritizují systém, jejich výdaje budou omezeny a přístup k základním aspektům společnosti bude zablokován. I to se již děje v Číně, která v tomto ohledu slouží jako testovací terén pro zbytek světa.
Změní chytrá města lidský genom?
Znepokojivým faktem o chytrých městech je, že všechna pouliční světla jsou vyrobena z LED světel, která mají schopnost manipulovat s lidským genomem. Genovou expresi lze vypnout nebo zapnout LED světly, která také mohou aktivovat mRNA v lidském těle.
Na internetu je mnoho vědeckých studií, které tato fakta dokazují. To vyvolává otázku: je to důvod, proč úřady chtějí vybavit celé lidstvo technologiemi mRNA, které lze aktivovat LED světlem?
︎  Celému lidstvu je injektována mRNA
︎  mRNA lze aktivovat LED světly
︎  Všichni jsou obklopeni LED světly
Co se to tu děje?
Klaus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra, propaguje genetické manipulace u lidí. Říká zcela upřímně, že to změní lidstvo. Poradce WEF Yuval Harari dokonce zachází tak daleko, že navrhuje, aby se finanční elity oddělily od lidstva, protože budou geneticky upraveny tak, aby byly mnohem lepší než obyčejní lidé. 
Ekonomická nerovnost se stává biologickou nerovností. Harari říká, že elity se stávají „homo deus“: božskými bytostmi nebo bohy.
Nebýt skutečnosti, že všechny tyto myšlenky byly propagovány po celém světě jednotlivci a skupinami jako Bill Gates, Barak Obama, CNN, Facebook, Organizace spojených národů, Světové ekonomické fórum a bezpočtem dalších – určitě bychom si mysleli, že byly napsány pro sci-fi film!
Ale je to děsivá realita, která je tlačena dopředu v masivním měřítku. Na posledním světovém summitu vlád v Dubaji Klaus Schwab vysvětlil, že tento vývoj již není v budoucnosti, ale nyní se rozvíjí. Jeho přesná slova byla:
„Přijde to jako tsunami.“
A skutečně, start je v plném proudu. Například v Rio De Janeiru bude 450 000 pouličních osvětlení nahrazeno LED světly s podporou 5G. Níže uvedený obrázek ukazuje, jak se velká města v Latinské Americe proměňují v chytrá města.



Totéž se děje v Londýně, Paříži a všech dalších velkých městech na světě. Miliony a miliony LED 5G pouličních lamp budou rozmístěny každých pár metrů v každé ulici každého města.
Bill Gates dokonce investoval do výstavby nového chytrého města v Arizoně, které pojme 80 000 lidí a jehož srdcem jsou masivní datová centra.
Zničte 3000 farem pro chytré megaměsto



V Nizozemsku vláda nedávno oznámila likvidaci 3000 farem, aby uvolnila místo pro monstrózní chytré město zvané TriState City Network, které bude domovem pro 40 milionů lidí z Belgie, Německa a Nizozemska.
Jejich „logika“ pro konfiskaci půdy a vyhlazení zvířat z 3000 farem spočívá v tom, že vypouštějí příliš mnoho CO2, což ničí planetu. Ale je skutečně dobré pro životní prostředí nahradit zelené pastviny monstrózním chytrým městem?!
V současné době je většina Nizozemska venkovská krajina zelených pastvin, větrných mlýnů, potoků a historických farem. V tom je jedinečné na celém světě, opravdu krásné a plné historie.
Vláda chce tuto krajinu proměnit v obrovské chytré město zvané Holland City.



V Austrálii vláda schválila legislativu, která umožňuje obyvatele venkova násilně přesídlit do chytrých měst, pokud je jejich oblast kontaminována nebezpečnými toxiny.
S vykolejením vlaku v USA v Ohiu jsme viděli, jak snadno může být velká oblast kontaminována. Vidíme zde precedens? Uspořádání několika vlakových nehod by mohlo vytlačit miliony lidí z venkovských oblastí do chytrých měst.
Lidstvo se potřebuje probudit
Naprosté zlo této agendy je nepopsatelné. Ještě horší je však přetrvávající neochota veřejnosti uznat cokoliv, co ohrožuje její samotnou existenci. 
Trvají na tom, že zavřou oči a budou se starat jen o povrchní zábavu. Zůstávají hloupí a slepí, ať to stojí, co to stojí, protože neznalost je požehnáním.
Pokud zůstaneme v tomto do očí bijícím stavu hlouposti, sestoupíme do nejděsivější noční můry, jakou kdy tento svět poznal.
Pokud někdy v historii světa nastala chvíle, kdy bychom měli otevřít oči, je to nyní.  Už nemáme ten luxus strkat hlavu do písku. Toto není konspirační teorie, protože se šíří světem nepředstavitelnou rychlostí. V každé zemi světa byly pod rouškou pandemie vztyčeny miliony 5G stožárů. 
LED světla jsou instalována všude. Všechny vakcíny se nyní stanou mRNA. Přitom dokonce i generální ředitel Facebooku Mark Zuckerberg byl zaznamenán během setkání Zoom se svými zaměstnanci a řekl, že mRNA vakcíny skutečně mění lidskou DNA a RNA, a že zastánci nemají ponětí, jaké další mutace nebo rizika mohou existovat v dlouhodobém horizontu.
Elity chtějí zajistit, aby celá světová populace byla po zbytek života pravidelně očkována technologií mRNA. Z tohoto důvodu je stav očkování spojen s našimi digitálními měnami a naším digitálním ID. A proto budou povinné mezinárodní digitální očkovací pasy. 
Odmítnutí injekce by mohlo zablokovat přístup nejen do cizí země, ale i do společnosti a třeba i k penězům.
Co můžeme udělat, abychom toto šílenství zastavili?
Existuje způsob, jak zastavit toto šílenství? Ano. V první řadě musíme vzdělávat lidi ve svém okolí. Jediný důvod, proč to tyrani dokážou zvládnout, je nevědomost mas. 
Lidé nemají ani tušení, co mohou očekávat. Bezpochyby souhlasí s tím, co je vede k této dystopické noční můře. Je naší povinností je jakýmkoli způsobem informovat.
Přitom my jsme těch 99 %, tyrani jsou jen to 1 % (plus další 4% jejich loutky, které mnohdy ani netuší, čemu slouží). Problém je ale v tom, že většina lidí – tedy oněch 90% spících –  nic nedělá. Většina odmítá vidět, co mají přímo před nosem.
Mají chytré telefony v rukou, LED světla na svých ulicích, chytré měřiče v domácnostech, chytré technologie ve svých autech, všichni zažili, co se tu dělo v „době covidové“ – a přesto říkají: „Všechno je to konspirační teorie.“
Šílenství tohoto odmítání vidět realitu není nic jiného než vyložená psychóza.
Většina musí otevřít oči. Ne zítra, ale DNES…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Jak chytrá města omezí lidstvo do koncentračních táborů se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden