USA – Maryland: Protest muslimů proti LGBTQI agendě na školách (video)
RSS

USA – Maryland: Protest muslimů proti LGBTQI agendě na školách (video)


Zatímco v Evropě jsou již celkem běžné islámské školy, které nejsou povinny tuto agendu tlačit dětem do hlav, v USA je většina muslimských dětí ve veřejných školách, které jsou zejména v demokraty vedených státech pod vlivem velmi tvrdé LGBTQI propagandy, přičemž v poslední době jde především o propagaci transsexuálů.
Paradox je, že právě sami muslimové volí demokraty, protože ti jdou na ruku nejen LGBTQI, ale také samotným muslimům. Vždyť i ve volbách do Kongresu bylo zvoleno mnoho muslimů – samozřejmě za demokraty.
Tedy muslimové volí ty politické strany, které pak jejich děti indoktrinují LGBTQI agendou. A to se týká také Evropy. A posléze, když zjistí, že jimi zvolení politici zavádí na školách škodlivou LGBTQI agendu, vyrazí do ulic protestovat.
Protestují tak de facto proti vlastní volbě, kterou ovšem záhy opakují.
Může být něco více schizofrenního?
Liberálové byli ohromeni, když se muslimové a islamisté v úterý shromáždili, aby protestovali proti školní radě okresu Montgomery (Maryland) kvůli jejím učebním osnovám LGBTQ+. Muslimové chtějí mít možnost odstranit své děti ze tříd, když se tento materiál vyučuje.
Povšimněte si také, že se k nim přidalo i pár nemuslimů, zřejmě křesťanů, ale pravděpodobně i voličů republikánů, kteří tak za stav školství nenesou v demokraty vedených státech zodpovědnost.
A jako protiakce vyrazili protestovat i zastánci LGBTQI agendy, kteří mávali duhovými vlajkami:

Liberals were left stunned as Muslims & Islamists gathered on Tuesday to protest the Montgomery County (Maryland) School Board over its LGBTQ+ curriculum. The Muslims want to be able to remove their children from the classroom when that material is taught. pic.twitter.com/vgTai9erXQ
— Andy Ngô (@MrAndyNgo) June 7, 2023




Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA – Maryland: Protest muslimů proti LGBTQI agendě na školách (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden