USA: Rodina vojáka, který zemřel kvůli povinné covid „vakcíně,“ žaluje americké ministerstvo obrany
RSS

USA: Rodina vojáka, který zemřel kvůli povinné covid „vakcíně,“ žaluje americké ministerstvo obrany


Již asi před rokem přišly z americké armády, kde bylo ještě donedávna povinné covid očkování, informace o náhlém vzestupu některých zdravotních problémů, zejména pak různých druhů rakoviny.
Nikdo to ovšem záměrně nespojoval s covid injekcemi, i když časově se nárůst počtu problémů shodoval s jejich aplikací. Ovšem genové injekce nepřinášely pouze poškození zdraví, ale občas i smrt.
Rodina 24letého muže, který zemřel na vakcínu COVID, nyní žaluje ministerstvo obrany
Žalobu podal právník Ray Flores s podporou Children’s Health Defense.
Toto je důležitý případ, který je třeba mít na paměti. Rodina George Wattse Jr., 24letého muže, který zemřel na myokarditidu vyvolanou vakcínou COVID-19, podala žalobu na americké ministerstvo obrany (DOD) a provozního ředitele operace Warp Speed ​​​ poté , co George dostal dvě dávky injekcí Pfizer.
Odkaz na soudní podání zde

Ray Flores, právník, podal  stížnost  k okresnímu soudu Spojených států pro District of Columbia na ministerstvo obrany a  Lloyda Austina  v jeho oficiální funkci ministra obrany.

Žaloba obviňuje ministerstvo obrany z úmyslného pochybení, když nadále povoluje distribuci pouze skladované verze vakcíny Pfizer-BioNTech, která byla schválena pro nouzové použití, a to i poté, co americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) schválil jinou vakcínu, Comirnaty , které udělil plné přijetí.

Ve stížnosti se uvádí, že ministerstvo obrany se dopustilo klamání veřejnosti, aby se domnívala, že „schválení“ vydané komisí znamená, že injekce schválené pro nouzové případy byly stejné, a proto bezpečné a účinné.
Naprostá většina veřejnosti, včetně zdravotníků, nechápe rozdíl a neví, že injekce podávané veřejnosti jsou stále pouze EUA. Nebyly poskytnuty žádné schválené verze. Málokdo také ví, že verze EUA i BLA jsou tzv. „protiopatření“.
Ministerstvo obrany tak učinilo, přestože dobře vědělo, že léky, kterým bylo uděleno povolení k nouzovému použití (EUA), nemohou být legálně uváděny na trh jako „bezpečné a účinné“, protože norma FDA pro EUA pouze uvádí, že léky jsou účinné.
V důsledku toho byl podle žaloby George Watts Jr. oklamán, aby si vzal experimentální vakcínu, což mělo za následek jeho smrt na myokarditidu.
Rodina oběti kontaktovala Fond pro odškodnění protiopatření a nedostala žádnou odpověď. K dnešnímu dni fond vyplatil pouhých 8 000 dolarů za tři žádosti. Pitva odhalila, že oběť byla skutečně zabita očkováním.
V žalobě byli jmenováni ti správní podezřelí. Konečně případ, který neútočí na „Pfizer-Pfizer-Pfizer,“ ale místo toho útočí na hlavu nestvůry prostřednictvím jejího  životně důležitého orgánu!
Ministerstvo obrany dohlíželo na naprosté ignorování bezpečnosti, obcházelo běžné farmaceutické předpisy a ochranu spotřebitelů a využívalo vojáky a civilisty, včetně těhotných žen a dětí, jako pokusné králíky.
Ministerstvo obrany vědomě hromadilo a distribuovalo biochemické jedy, poté, co se dozvědělo o bezprecedentním počtu mrtvých a poškozených na zdraví – a lže veřejnosti dodnes. Žaloba neuvádí všechny výše uvedené body, ale je vysoce zaměřena na všechny body, které lze při vyšetřování použít.
Žaloba je velmi dobře formulována, takže odpovědi ministerstva obrany se musí zabývat otázkami dvojího použití: Je to zbraň nebo droga? Jak to má člověk vědět?
Tato žaloba má potenciál odhalit produkty „krytých protiopatření“ schválené EUA a BLA, právně odlišné, ale biologicky stejné třídy neregulovaných toxických sloučenin, o kterých nejsou příjemci informováni. Kromě toho by měla být prozkoumána role ministerstva obrany: zda pouze proces řídilo nebo zda bylo skutečně součástí výrobních a distribučních jednotek.
A proč by ministerstvo obrany vůbec řídilo řadu civilních výrobců (v oblasti, kde ministerstvo obrany nemá kompetence)? Jaká byla přesně úloha ministerstva obrany? Budou to muset konečně přiznat.
Je také možnost dokonce diskutovat o skutečném pozastavení Ústavy, protože ministerstvo obrany bude možná muset argumentovat, že Ústava je během PHE pozastavena a nepoužitelná.
Mělo by být vyvoláno mnoho diskusí o lhaní ze strany veřejných a vojenských představitelů a mělo by být vysloveno několik s tím souvisejících  otázek v souvislosti s Norimberským kodexem a nedostatkem informovaného souhlasu. 
Zatímco pachatelé zla vytvořili pseudoprávní strukturu, aby úmyslně – ale skrytě – zabíjeli lidi za pseudoválečných podmínek, museli v tomto ohledu značně lhát. A to je jejich největší slabina: budou nuceni u soudu říct, že lhali a vysvětlit proč.
Případ financuje organizace Children’s Health Defense, jejímž spoluzakladatelem je i prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA: Rodina vojáka, který zemřel kvůli povinné covid „vakcíně,“ žaluje americké ministerstvo obrany se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden