Itálie: Hordy arabské mládeže napadaly lidi a rabovaly v rekreačním letovisku (videa)
RSS

Itálie: Hordy arabské mládeže napadaly lidi a rabovaly v rekreačním letovisku (videa)

Podle všeho se jednalo o předem dohodnutou akci podobně, jako v případě nedávných hromadných napadení fotbalových fanoušků v Paříži.
Na tyto události – i ve spojitosti s tím, k čemu došlo ve čtvrtek v Itálii – nyní nahlížím jako na jakési zkoušky. Můj názor na tyto podivně koordinované incidenty je ten, že mohamedáni v různých zemích Evropy nyní zkouší, jak nejen společnost, ale zejména policie a další silové složky na jejich útoky reagují.
Je pravda, že v Itálii byly útoky méně násilné, nicméně se odehrály na několika místech v rámci jednoho města a podle některých indicií se na akcích předem dohodla arabská mládež přes TikTok. Jde zejména o mladé Maročany, Tunisany a Egypťany, v drtivé většině případů již narozené v Itálii, což jim samozřejmě vzájemný kontakt usnadňuje, ale také znají mnohem lépe prostředí, než invazisté, kteří přivandrovali teprve nedávno.
Prvním takovým větším hromadným útokem byla silvestrovská hromadná znásilnění v Miláně (dosud je hlášeno 12 obětí a soud stále probíhá), přičemž zatím se zdá, že většina útočníků odejde s podmínkou nebo bez trestu.
Útoky ve Francii u fotbalového stadionu byly již velmi násilné. V případě čtvrtečních nepokojů v Itálii můžeme pro změnu sledovat pokus o koordinovanou akci, které se účastnili mohamedáni z celé země. Na rozdíl od italské akce většina účastníků útoků ve Francii žije v Paříži nebo blízkém okolí, případně se jednalo o ilegály, kteří se potulují v ulicích Paříže.
Co se tedy stalo ve čtvrtek v Itálii? Zde došlo k několika různým incidentům na severu Itálie v Peschiera del Garda – města na jezeře Garda, jejichž původci byli muslimští „mladíci“, hovoří se až o tisíci jedinců.
Poté, co mladí Arabové vyplenili město, zaútočili na nádraží:
document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/06/stazione.mp4
Co se odehrálo předtím?
„Mladíci“ rabovali v obchodech po celém městě, napadali lidi v ulicích, ale i v zábavním parku, kde vyhnali cestující z výletního vláčku:
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/06/trenino.mp4
Na posledním videu se můžete podívat na potyčky s policií, která absolutně nebyla schopna obrovské davy mohamedánů zvládnout. „Mladíci“ se pak policistům posmívali:
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2022/06/poliziotti.mp4
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 5 Průměrně: 4.8 ]


Nejčtenější za týden