Německo: Syřan rozbil okna u 245 aut, zůstává na svobodě
RSS

Německo: Syřan rozbil okna u 245 aut, zůstává na svobodě


Syřan, který si svoji frustraci ukájel na autech, spáchal i další přečiny, včetně vlastnictví falešných bankovek. Přesto je nadále na svobodě. To si srovnejte s případy, kdy byly již dvě německé lékařky odsouzeny na více než 2 roky do vězení za vydávání výjimek z nošení roušek.
Ovšem pokud v Německu spáchá jakýkoli přečin obohacovač, má velkou šanci, že vězení zevnitř neuvidí. V nejhorším případě (a většinou jen po spáchání závažných násilných trestných činů) skončí na nějakou dobu na psychiatrii – samozřejmě bez záznamu v trestním rejstříku.
Ostatně, také Syřan, o kterém je tento článek, podstoupil psychiatrické vyšetření…
Od začátku května dosud neznámá osoba terorizovala majitele hamburských aut rozbíjením stovek čelních skel. V pátek se policii podařilo Firase A. zatknout. Syřana však vyšetřující soudce propustil.
Nyní ho policie chytila při dalších trestných činech.
Podle zprávy 31letý muž ze Sýrie údajně od 3. května rozbil nejméně 245 oken automobilů. Odhadovaná škoda je čtvrt milionu eur.
Údajným motivem je hněv, protože o několik dní dříve mu  policie sebrala klíčky od auta za jízdu bez řidičského průkazu. Při té příležitosti také zabavila zakázaný mosazný boxer.
Firas A. ihned po propuštění znovu nesedl bez řidičáku za volant auta a odjel. Když ho policie znovu zastavila , zjistila, že kromě řidičského průkazu mu chybí i pojištění auta.
Kromě toho policie našla padělané bankovky v hodnotě 20 € a nůž. Ani tentokrát nebyl Syřan zatčen.
Firas A. byl propuštěn, protože podle názoru soudce neexistuje žádné riziko útěku.
Kromě toho bylo nařízeno psychiatrické vyšetření, které je dnes u klientely tohoto typu také zcela běžné….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Syřan rozbil okna u 245 aut, zůstává na svobodě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden