Německo: Za brutální napadení 13leté dívky dostaly pachatelky pouze trest veřejně prospěšných praci
RSS

Německo: Za brutální napadení 13leté dívky dostaly pachatelky pouze trest veřejně prospěšných praci


Možná jste zde také před časem zaznamenali případ, kdy byla 13letá dívka napadena tlupou o něco starších dívek z přistěhovaleckého prostředí (jejich přesná identita nebyla vzhledem k jejich věku zveřejněna).
Svou oběť hodiny bily a týraly, přičemž se velmi dobře bavily – a poté celou věc zveřejnily na internetu. Dívky z Heide, kterých se to týká, byly nyní odsouzeny k veřejně prospěšným pracím.
Okresní soud v Meldorfu v úterý odsoudil dívky z virálního videa, na kterém šikanovaly německou dívku jménem Heide, k veřejně prospěšným pracím.
Čtyři účastníce útoku ve věku 14 až 17 let dostaly trest 50 hodin veřejně prospěšných prací a musí se také zúčastnit výcviku proti agresi.
Dívky byly soudem obviněny z nebezpečného ublížení na zdraví a společné loupeže. V únoru puberťačky z Heide několik hodin ponižovaly a bily 13letou školačku. Dívky zveřejnily svůj čin na internetu, což vedlo k celonárodnímu pobouření.
Po vyhlášení rozsudku jedna ze čtyř dívek oznámila, že se proti rozsudku odvolá. Jedna z přítomných matek navíc odcházela ze soudní budovy se smíchem.
Právník týrané dívky byl však výsledkem řízení zklamán.
„Rozsudky jsou samozřejmě výchovnými opatřeními s jasným resocializačním charakterem,“ komentoval rozhodnutí soudu.
„Ale s tím, co se tady stalo, bych doufal v opatření, která by pachatelky nenechala na svobodě,“ řekl právník před okresním soudem v Meldorfu.
Soud, který by v případě „obrácené etnicity“ jistě jednal úplně jinak, dal útočnicím i případným jejich následovníkům najevo, že pokud budou chtít, mohou si jakékoli německé dítě týrat s tím, že jim bude uložen maximálně trest veřejně prospěšných prací.
Podobné rozsudky, které nejsou nijak odstrašující, jen povedou k dalšímu podobnému obohacování…
Video si můžete připomenout zde .


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Německo: Za brutální napadení 13leté dívky dostaly pachatelky pouze trest veřejně prospěšných praci se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden