Klimatičtí aktivisté a proputinovští dezoláti jsou jedna banda
RSS

Klimatičtí aktivisté a proputinovští dezoláti jsou jedna banda


Štvou mne fanatici, kteří ve „svatém“ boji za klima blokují dopravu, přilepují se na vozovky a otravují život slušným lidem. Chtějí zakázat auta nebo prosadit třicítku ve městech. Dezoláti zase demolují soudní budovy.
Každý fanatismus je škodlivý, jak ten klimatický, tak ten dezolátní. Já nevidím rozdíl v tom, jestliže nějaká tlupa pomatenců blokuje v Praze Severojižní magistrálu nebo jiná vedená jakousi zřejmě psychicky narušenou Janou Peterkovou, která tvrdí, že neuznává existenci České republiky stejně jako její souvěrci z jakýchsi Věřitelů České republiky, protože Československo prý právně neskončilo, útočí na soudy. Není jistě náhodou, že tito narušení jedinci rovněž velebí Putina a koupou za mafiánské Rusko. Peterková také cosi vykřikovala, že u nás vojáci NATO budou zabíjet děti. Zřejmě nějaký záchvat. Jak správně podotkl právník Tomáš Sokol, tito slušně řečeno nevyrovnaní jedinci mají velkou šanci dostat se za mříže psychiatrických léčeben.Já dodám, že i za mříže vězení. Není přece normální, aby nějaké tlupy na úrovni neandrtálců narušovaly soudní jednání, a vylamovaly dveře soudních síní.
Na stejné úrovni jsou klimatičtí hysterici, kteří lidem ničí auta, přilepují se na vozovky, atd. Zkrátka násilím si chtějí vynutit svoje řešení. Rovněž tyto metody jsou nepřípustné. To nemá s demokracií nic společného, to je anarchie. To je násilí a útok na svobodu jiných. Takovéto způsoby je třeba rázně potlačit.
A jak zakročit proti těm, kteří si myslí, že pro ně zákony neplatí? Za dobrý příklad může sloužit úřednická vláda Československé republiky vedená premiérem Janem Černým v roce 1920. Tenkrát levice sociální demokracie (pozdější komunisté) vyhlásila generální stávku a v některých místech se dokonce pokusila o ozbrojený státní převrat. Černého vláda zareagovala rázně, nasazením armády a vyhlášením výjimečného stavu. Pokus o puč nakonec potlačila. Podobně je třeba reagovat i v současnosti.

Zdroj


Nejčtenější za týden