Disney chystá seriál pro děti, ve kterém dívka otěhotní se Satanem
RSS

Disney chystá seriál pro děti, ve kterém dívka otěhotní se Satanem


Indoktrinace dětí zvrácenou „woke“ agendou zřejmě stále nedošla svého dna. Zatímco i nadále pokračuje indoktrinace LGBTQI a zejména trans propagandou, která se stává stále vlezlejší, systém zachází ještě dál a začíná dětem podsouvat dokonce i satanismus.
Nedávno proběhl v USA největší satanistický sněm všech dob, přičemž satanisté dali najevo, že jsou plně v souladu se současným systémem. I to o něčem vypovídá, stejně jako umístění satanistické sochy nedaleko newyorského soudu.
Satan je v novém díle, na kterém spolupracují němečtí tvůrci, vykreslován jako kladná postava.  Dětem jsou tak spolu s genderovou propagandou podsouvány „hodnoty,“ které sice podporuje systém, ale zřejmě již ne většina lidí.
Odpor proti celé současné „woke“ agendě například v USA velmi  jasně předvedli spotřebitelé svým bojkotem piva Bud Light poté, co vyšla reklama s transkou.
A podle některých informací jde stejným směrem také Disney, neboť stále více rodičů odmítá své děti nechat indoktrinovat propagandou, kterou tento kanál šíří. Není to tak dávno, co tento kanál ztratil 4 miliony předplatitelů.
A je možné, že po premiéře chystaného dílka, které je propagací satanismu, nastane další razantní odklon i těch rodičů, kteří zatím trpělivě snášeli indoktrinaci svých dětí LGBTQ propagandou.
Rodinná zábavní organizace MovieGuide bije na poplach ohledně nadcházejícího pořadu Disney+, který obsahuje milostný vztah dospívající dívky se Satanem.
Streamovací platforma dala zelenou k zahájení výroby nového německého originálního seriálu s názvem  Pauline . Podle  Deadline  seriál sleduje 18letou dívku, která otěhotní po jedné noci s ďáblem.
Tvůrci seriálu, kteří stojí za Netflixem ,  říkají, že projekt je „velmi blízký“ jejich srdcím.
„Po dlouhou dobu série byla a stále zůstává projektem velmi blízkým našim srdcím,“ uvedli Philipp Käßbohrer a Matthias Murmann.
„Jsme nadšeni, že Disney+ miluje tento příběh o dospívání stejně jako my, a že jsme nyní mohli začít natáčet s tak úžasným obsazením a štábem.“
V poslední době jsou Disneyho filmy o dospívání mimo kontakt s tím, co rodiče chtějí, aby jejich děti sledovaly. Často prosazují obsah s tématy kolem čarodějnictví, sexu a násilí.
V loňském roce společnost ztratila více než 100 milionů dolarů za své animované filmy  Light Year  a  Strange World , které v dětských pořadech zobrazovaly vztahy osob stejného pohlaví.
Předseda a zakladatel Movieguide Ted Baehr vyzývá rodiče, aby požádali Disney+ o zastavení vydání  Pauline  na platformě.
„Nemůžeme dovolit, aby tento překroucený a znepokojivý obsah poškodil hodnoty a přesvědčení našich dětí,“ sdílel.
„Řeknu to jasně. Pauline není jen další zábava,“ dodal Baehr. „Je děsivé, že tento seriál dokonce zobrazuje Satana jako romantického partnera!
Normalizací a podporou takového vztahu vysílá Pauline mladým divákům nebezpečnou zprávu, že stýkat se s démony, Satanem a zlem je přijatelné a dokonce žádoucí!
Baehr řekl, že  MovieGuide  spolupracuje s Citizen-go, aby zabránil seriálu v premiéře na Disney+.
„Pokud bude seriál vysílán, budou miliony mladých diváků, kteří mohou vnímat tento zvrácený a znepokojivý příběh jako žádoucí a vzrušující,“ varoval Baehr.
„Pokus seriálu normalizovat a dokonce propagovat démonické asociace je do očí bijícím pokusem rozmazat hranice morálky a učinit zlo žádoucím.
Musíme nyní jednat a požádat Disneyho, aby přehodnotil své rozhodnutí uvést tento ďábelský seriál. Musíme informovat studia, že stále existují nároční diváci a rodiče, kteří nedovolí, aby tento obsah viděly naše děti,“ dodal.
Baehr nakonec dodal: „Pauline ještě nebyla vysílána a stále můžeme zastavit další vývoj této show… Musíme jednat rychle.“
Předpokládám, že nejlepším řešením pro rodiče by měla být ignorace tohoto kanálu, jehož zřejmým cílem je již delší dobu prznění dětí.
Příkladem by měl být již výše uvedený bojkot piva, díky němuž došlo k až  60% poklesu prodeje , což samozřejmě způsobuje mateřské firmě nemalé problémy…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Disney chystá seriál pro děti, ve kterém dívka otěhotní se Satanem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden