To není možné: Snímky dokazují, že kanadské požáry vznikají ve stejnou dobu
RSS

To není možné: Snímky dokazují, že kanadské požáry vznikají ve stejnou dobu


Severovýchod Spojených států včera zahalil mohutný dým z lesních požárů, které od úterý hoří v Québecu. (Foto: Flickr)









New York rychle zmizel za oranžovým oparem. Server The Gateway Pundit včera sdílel článek obsahující video z mostu George Washingtona, které na Twitteru zveřejnila Marjorie Taylor Greeneová, a také časosběrný snímek kouře valícího se na Velké jablko.



Požáry údajně vznikly v kanadském Quebecu. Premiér Justin Trudeau na Twitteru poděkoval Joe Bidenovi za vyslání stovek amerických hasičů do Kanady na pomoc s požárem a zároveň samozřejmě obvinil změnu klimatu.




Satellite images from the College of DuPage Meteorology Department show that—on the 2nd of June—the fires that erupted in Quebec, Canada, all started at the exact same time. Source: https://t.co/dQ7iK0amyq For more content like this, visit: https://t.co/WNzHelgbQP #ClimateScam … pic.twitter.com/EXaiPJ4dUa — Wide Awake Media (@wideawake_media) June 8, 2023
Guvernér New Jersey Phil Murphy se ve svém včerejším prohlášení nezapomněl přihlásit k fanatikům změny klimatu:



Nenechte se mýlit, od požárů v Kanadě až po ty, které se stále častěji a s větší intenzitou objevují na našem vlastním dvorku, jsou tyto extrémní povětrnostní jevy hmatatelným – a ničivým – důkazem prohlubující se klimatické krize.




Tajné zbraně v akci? Novinář zveřejnil video a pokládá otázky

Satelitní snímky, které sdílela společnost Wide Awake Media na Twitteru, ukazují, že kolem 18. hodiny našeho času stoupaly podle videa chuchvalce dýmu z nejméně 17 viditelných míst (hlášeno bylo více než 100 jednotlivých požárů). Na níže uvedeném videu můžete ve 47. vteřině vidět, jak se téměř současně začínají objevovat kouřové komíny z centrálního a jihovýchodního Quebecu:



Konzervativci hledají způsoby, jak bojkotovat a přesunout výdaje od probuzených korporací – zde je jeden ze způsobů, jak toho dosáhnout.



Video z Wide Awake bylo převzato z meteorologického oddělení College of DuPage.



Uživatel na Twitteru sdílel mapu, která ukazuje několik úderů blesku v Quebecu mezi 4. a 10. hodinou ranní 2. června.



Je možné, že četná oddělená ohniska požáru vznikla od úderů blesku a současně trvalo nejméně 8 hodin, než byl kouř dostatečně viditelný ze satelitu?




Pokročila „vesmírná“ zbraň konečně zachycena na video?

Zatímco výše odkazované video naznačuje „nějaký druh terorismu… nebo útok“, oficiální vysvětlení, které podává ministryně přírodních zdrojů a lesnictví Maïté Blanchette-Vézina, zní „blesk“.



Celkem quebecká agentura pro ochranu lesů před požáry a zásah proti nim (SOPFEU) vykazuje 132 požárů, které v současné době v této oblasti hoří. List Montreal Gazette uvedl, že v pondělí jich bylo aktivních více než 152 a 114 z nich bylo „mimo kontrolu“.



Kouř vznikající v důsledku požárů přivedl mnohé obyvatele severovýchodní části Spojených států do úzkých a některé obyvatele New Yorku donutil vytáhnout zbytky masek N95 z dob COVID, aby zmařili kouř v zachváceném městě, zatímco více než 10 000 obyvatel Quebecu bylo nuceno se evakuovat.



Zdroj: thegatewaypundit.com
Článek To není možné: Snímky dokazují, že kanadské požáry vznikají ve stejnou dobu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden