Americký novinář naznačuje, že Obama je gay
RSS

Americký novinář naznačuje, že Obama je gay


V druhé epizodě pořadu „Tucker na Twitteru“ Tucker Carlson opět rozvířil konverzaci. (Foto: Flickr)









Tentokrát o transparentnosti. Ve své nové epizodě nazvané „ Lpěte na svých tabu!“ . Carlson otevřeně hovořil o osobním životě bývalého prezidenta Baracka Obamy, což vedlo mnohé ke spekulacím, co tím myslel.



Carlson vysvětlil: „V roce 2008 bylo každému, kdo dával pozor, zřejmé, že Barack Obama má podivný a velmi děsivý osobní život. Přesto se ho na to nikdo nikdy nezeptal.“




„Biden je zločinec“. Bývalý informátor Obamy obvinil rodinu z „úplatkářství“

„V té době už bylo chování vůdce v jeho vlastním manželství, které je stěžejním vztahem jeho života, prohlášeno za nepodstatné. Byla to věc Baracka Obamy, ne vaše,“ dokončil Carlson.




Hmm … did Tucker Carlson just infer that Obama is gay? pic.twitter.com/nmOa0RNUgI — John (@not_goodname) June 8, 2023
Provokativní novinář sice přímo netvrdil nic o Obamově sexuální orientaci, ale důsledky jeho slov vedly některé k otázce, zda v osobním Použití výrazů „ divný“ a „strašidelný“ k popisu Obamova osobního života vedlo některé k otázce, zda Carlson nenaznačuje něco významnějšího.




Právnička Clintona a Obamy po turbulencích v letadle zemřela

Nebyl by první, kdo by o tom spekuloval…




I looked up to Obama, it hurt me as I watched how he ignored us and continued to push social justice when we were begging for real peace and equality. On July 3 2014 Joan Rivers said this about Michelle and Barrack, it would be her last after her cardiac arrest in September 2014 pic.twitter.com/leN4547yzQ — Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) June 1, 2023
Zdroj: trendingpoliticsnews.com




Malik Obama: „Jsem skutečný Obama. Podstoupím test DNA, abych to dokázal“

Článek Americký novinář naznačuje, že Obama je gay se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden