Kanada tajně mění počet obětí covidu
RSS

Kanada tajně mění počet obětí covidu


Pamatujete si ještě jak mainstreamoví propagandisté, zkorumpovaní politici a rádoby odborníci hovořili o úmrtích „s covidem?“ To byl detail, který jsem okamžitě zaznamenala a bylo celkem jasné, že něco znamená.
V drtivé většině totiž daná čísla neudávala úmrtí „na covid,“ ale jen „s covidem,“ tedy úmrtí, kdy daný jedinec zemřel na něco úplně jiného, ale byl covid pozitivní.
A tento systém byl koordinovaně zaveden ve většině zemí, které jely v celém covidovém podvodu. Cílem bylo vyvolat hromadnou hysterii a strach lidí z respiračního onemocnění.
V některých zemích se nyní rozbíhá vyšetřování zločinů z dob covidismu (což například u nás zřejmě nehrozí) a v souvislosti s tím se také zjišťuje, nač skutečně zemřeli lidé, u nichž se uvádělo, že zemřeli „s covidem.“
V Kanadě se nyní podařilo zjistit, že se s  covidovými čísly manipuluje.

Provincie a teritoria po celé Kanadě tajně mění své počty obětí COVID-19. Podle penzionovaného podplukovníka Davida Redmana mění kanceláře po celé zemi původní údaje na sníženou hodnotu.


K 25. dubnu uváděla webová stránka kanadské vlády 51 921 úmrtí na COVID-19.

„To je číslo, které Theresa Tam (pozn.: kanadská obdoba Kubka) stále používala, aby vás každý den vyděsila, že je to hrozná nemoc,“ řekl Redman při vyšetřování.

„Ale v tichosti v zákulisí každá provincie a území v Kanadě upravuje své údaje.“
Při prezentaci svého svědectví Redman zmínil číslo 36 659, což je o více než 15 000 méně než oficiální číslo – pokles o téměř 30%.
„Je to přesně ze stejného dne na stejné webové stránce kanadské vlády,“ řekl Redman. „Proč? Protože teď velmi pečlivě odstraňují všechny lidi, kteří zemřeli s covidem, ne na covid.“
„Uklízí důkazy svých činů, než je přijdeme hledat.“
Redman také představil údaje o tom, kdo zemřel na COVID-19, které ukazují, že drtivá většina úmrtí (91,3%) se týkala seniorů nad 60 let s těžkými komorbiditami.
„Úmrtí osob mladších 60 let představovala zbytek – 8,7%. U nich bylo patrné, že měli zápal plic,“ řekl Redman.



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Kanada tajně mění počet obětí covidu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden