Klimatická propaganda výrazně přiostřuje, nestaňte se její obětí!
RSS

Klimatická propaganda výrazně přiostřuje, nestaňte se její obětí!


Je to záměr nebo náhoda?  V několika posledních týdnech jsem natrefila na několik různých článků či dokumentů, které varují před údajnou klimatickou apokalypsou.
Průběžně nám sice jsou tyto dezinformace servírovány již nějakou dobu, ale zdá se, že poslední možná tak měsíc propaganda výrazně přiostřila. Tedy alespoň já na podobné články a dokumenty narážím takřka denně, aniž bych je cíleně vyhledávala.
Je to pár dnů, co v nějakém asi 8-10 let starém dokumentu říkali, že za pár let bude Antarktida bez ledu. Dokument dávali v repríze  nyní, kdy si může každý lehce zjistit, že antarktický led naopak roste .
Ano, propagandou indoktrinovaného spáče takový dokument jistě zaujme a nebude se nad ním nijak zamýšlet a fakta si ověřovat. A už vůbec mu nedojde, že v dokumentu, který byl natočený někdy před rokem 2015 (o roce 2015 tam hovořili jako o budoucnosti) tvrdili, že dnes už by měla být Antarktida téměř bez ledu.
Skutečnost je tedy zcela opačná, ale kdo by si to ověřoval.
Včera na pro změnu mne kdesi „vybafl“ článek, kde psali něco v tom smyslu, že dvě miliardy lidí na planetě se budou dusit vedrem. A na podobné paskvily narážím takřka denně.
Vlastně by to bylo k smíchu, pokud by za tím nestála celá šílená klimatická agenda prezentovaná tzv. „zeleným údělem“ EU. A podle této agendy může za údajné klimatické změny člověk.
Tedy konkrétně CO2, který produkuje. Zde v této zprávě je důkaz, že se jedná pouze o klimatický podvod.  Politika, která za tímto lživým tvrzením stojí, však ovlivňuje životy všech.
Na základě těchto lží se odkláníme od fosilních paliv, zakazuje se prodej aut na fosilní paliva, nařizují se nákladné opravy nemovitostí, které nejsou dostatečně „uhlíkově šetrné,“ platí se drahé uhlíkové daně (a další se plánují), vyvlastňují se farmy, vybíjí se dobytek a plánuje se přechod od konzumace masa, mléka a vajec k hmyzu a laboratorním výrobkům, přechází se na neefektivní energetické zdroje a testují se způsoby, jak manipulovat počasí, aby se Země ochladila.
Co je ovšem na celé této vylhané agendě nejhorší? Fakt, že většina lidí jí věří. A i mnozí z případných pochybovačů netuší, jak moc politika založená na těchto lžích ovlivňuje jejich životy – a v budoucnu je bude ovlivňovat stále víc. Přinejmenším plánované placení uhlíkových daní se již brzy dotkne úplně každého kdo má vlastní nemovitost či auto.
Odolejte proto klimatickému kultu a jeho kazatelům, kteří nás chtějí zatlačit do dystopické budoucnosti. Budoucnosti, ve které bychom se měli podřídit dekarbonizačnímu diktátu, který míří na nás lidi. 
A informujte lidi kolem sebe, aby každý pochopil, jak moc se našich životů tato agenda dotýká. Zejména politika této dekády je poměrně silně zaměřena na depopulaci – a to v několika směrech, přičemž klimatická agenda je jedním z nich.
Jde o globální depopulační program, ve kterém obhájci tohoto klimatického kultu obětují smrt stovek milionů, ne-li miliard lidí.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Klimatická propaganda výrazně přiostřuje, nestaňte se její obětí! se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden