Odhalení v Belgii: Nárůst onkologických konzultací se oproti roku 2019 zvýšil o 52%
RSS

Odhalení v Belgii: Nárůst onkologických konzultací se oproti roku 2019 zvýšil o 52%


Jeden z čelních belgických odpůrců covidismu objevil před časem data, která opět potvrzují, že se „něco děje.“ On sám tento objev nazval bombou.
Dirku Theunsovi se podařilo dostat do rukou informace od belgického Národního institutu pro zdravotní a invalidní pojištění (NIHDI). Theuns říká, že se mu z nich doslova zatočila hlava.
Oproti roku 2019 vzrostly onkologické konzultace o 52 procent, srdeční selhání o 11 procent a samovolné potraty o 31 procent.
Tato fakta by neměla nechat nikoho netečným, zdůraznil Theuns. „Pro mě je to skutečná bomba, ale média to nezachytila. Jak je možné, že se toho nechopí tisk, politici a sebeúctyhodná lékařská profese,“ ptá se. „Je to proto, že všichni vědí, co je důvod, o kterém se nemluví?“
Tabulka: počet konzultací ve sloupci označeném aantal. Jasně můžete vidět razantní nárůst zejména u onkologických vyšetření v roce 2022. Theuns vyzpovídal několik obětí poškození vakcínou. Yardena z Mortselu trpěla po očkování vážnými zdravotními problémy. Když ji operovali v krku, chirurg našel neuvěřitelné množství cyst.
Když se zeptala, proč jí najednou v krku rostou cysty, bylo jí řečeno: Dostala jste posilovač? Yardeně bylo řečeno, že posilovací dávka způsobuje růst určitých typů cyst a nádorů.
Kardiolog jí také diagnostikoval myokarditidu. Uvedla, že před dvěma měsíci dostala posilovací dávku. To musí být vedlejší účinek očkování, připustil.
Britský onkolog Angus Dalgleish navíc v  dopise  šéfredaktorovi lékařského časopisu napsal, že stav lidí se stabilním onemocněním se po přeočkování rychle zhoršuje.
U jednoho z jeho osobních kontaktů se po očkování rozvinula leukémie, u dvou kolegů se objevil non-Hodgkinův lymfom a u starého přítele se po přeočkování objevily četné metastázy…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Odhalení v Belgii: Nárůst onkologických konzultací se oproti roku 2019 zvýšil o 52% se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden