Jede většina zemí světa v globalistické agendě?
RSS

Jede většina zemí světa v globalistické agendě?


Pokud si někdo myslí, že je svět stran globalistické agendy rozdělen na Západ a zbytek, který tuto agendu odmítá, pak je na velkém omylu.  To, že se svět rozděluje a vzniká multipolární řád, je zřejmě záměrné – a také plánované, ale nijak to nebrání zavádění této agendy.
V globalistické agendě totiž jede téměř každý. K Agendě 2030 se přidaly jak země Západu, tak země BRICS, ale i země neutrální, které tvoří většinu zemí světa.
Srazů WEF v Davosu se účastní mnoho zemí z různého spektra multipolárního světa – a jistě není náhoda, že je nyní již dohodnuté pravidelné schéma srazů – zima v Davosu a léto v Číně . Tedy na různých stranách onoho rozděleného světa.
V covidovém podvodu jela drtivá většina zemí. Některé se držely zpátky, ale mnohé to silně přeháněly – a bylo jedno na které straně současného rozděleného světa se nachází.
Programovatelnou CBDC (digitální měnu) v současné době testuje již více než 90% zemí světa , mnohé již tuto měnu aktivně používají. Opět jde o země z různých pólů.
Je sice pravda, že například v Nigérii se lidé zavádění CBDC docela vzpírali , ale přesto se tam dál jede stejným směrem , tedy takovým, který počítá s rušením hotovosti .
Stav zavádění CBDC (rok stará data, země označené zeleně – vyjma 3 tmavě zeleně značených, kde funguje CBDC již rok – přijímají CBDC letos nebo v roce 2024):

Mnoho zemí světa se pustilo do zavádění 15minutových a chytrých měst, začínají vznikat i první megaměsta či plány na ně. Tato města se vytváří jak na Západě, tak na opačné straně.
V klimatické agendě jede mnoho různých zemí – opět nejde jen o Západ. Stačí si zjistit, které země se účastnily klimatických summitů. Najdete tam země ze všech kontinentů.
Na schůzi G20 všechny státy uskupení souhlasily se zavedením mezinárodních očkovacích pasů pod kuratelou WHO. Tyto pasy nyní vyvíjí WHO spolu s EU na základě covid pasů používaných v EU.
K zemím G20 patří: Argentina, Austrálie, Brazílie, Kanada, Čína, Francie, Německo, Indie, Indonésie, Itálie, Japonsko, Mexiko, Rusko, Saúdská Arábie, Jižní Afrika, Jižní Korea, Turecko, Spojené království (UK) a Spojené státy americké.
VŠECHNY tyto země se  společně na zavedení těchto očkovacích pasů dohodly a souhlasily s tím, že je bude vydávat WHO (nyní ve spolupráci s EU).
Na nedávném summitu WHO souhlasilo všech 194 členských zemí nejen s mezinárodními očkovacími pasy, ale také s pandemickou smlouvou a změnou Mezinárodních zdravotních předpisů. Ani jedna země nevznesla námitky.
Dosud ani jedna země neodstoupila od Agendy 2030. ANI JEDNA. A to byl tento dokument schválen již v roce 2015. Souhlasil s ní takřka celý svět, který se zavázal k jejímu naplnění.
Mnoho zemí světa se pustilo do zavádění Digitální identity (ID). Tu plánuje do roku 2030 zřídit pro všechny občany také EU, ale má ji již i každý Nigerijec nebo většina Indů a v mnoha dalších zemích se buď zavádí nebo plánuje.
Jsou zde samozřejmě také agendy, kterými se neřídí celý svět, ale jen některé země.
Například k LGBTQIA agendě se připojily jen některé země. Logicky, jsou země, které by tuto agendu již ze své podstaty nikdy nepřijaly, takže tam ani není vnucována, ale je pro ně připraven jiný „program.“
Stejně tak se liší přístup různých zemí k ukrajinskému konfliktu, ale i k mnoha dalším záležitostem, které jsou ovšem mimo základní prosazovanou agendu.
Probíhající výměna obyvatel se týká pouze Evropy a do jisté míry USA. V západní Evropě je navíc tato agenda doprovázena  také záměrnou islamizací, která je financována nejen „globálními zločinci,“ ale do značné míry také Katarem, Tureckem a Saúdskou Arábií.
Pokud si tedy někdo myslí, že právě Saúdská Arábie, kde bylo povinné covid očkování, letos zavádí CBDC, staví dystopické megaměsto a jejíž vedení je pravidelným hostem Klause Schwaba v Davosu, je mimo tuto agendu, tak pak zřejmě celou agendu nechápe a řadí se k ostatním spáčům.
Podívejte se na mladé globální lídry Schwabova WEF – najdete tam plno saúdskoarabských občanů. Mezi vedoucími 9 lídry najdete Američany, Číňany, Němce, Pákistánku, Malajce, Ukrajinku, Ghaňana, Brita. Tedy mix různých politických pólů.
Západ je samozřejmě v globalistických agendách zapojen velmi silně – a v klimatické agendě, výměně obyvatel nebo prosazování LGBTQI  nemá mnoho konkurence.
To je bez debat, stejně jako fakt, že právě v zemích Západu půjde životní úroveň nejvíc dolů, což je také zřejmým cílem.
Ale toto téma by bylo na další dlouhý článek, takže detailněji to rozvedu jindy.
Jestliže tedy kdokoli nepochopil podstatu globalistické agendy, tak ani nemůže pochopit, proč je tato agenda tak nebezpečná. Je nebezpečná právě proto, že se k ní přidává většina zemí světa.
Teprve až si většina lidí uvědomí podstatu celé agendy, tak se může podařit ji zvrátit. Jde o celosvětovou agendu, i když je všude prosazována jinak. To však zatím globálně chápe jen malá hrstka lidí, což je problém.
Pokud si tedy někdo –  i přes mnoho výše uvedených důkazů – myslí, že v globalistické agendě jede pouze a jen Západ, pak mohu doporučit jediné: SPĚTE DÁL….
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Jede většina zemí světa v globalistické agendě? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden