Velká Británie: V cyklistickém závodě žen se na 1. a 2. místě umístily trans ženy, až třetí byla biologická žena
RSS

Velká Británie: V cyklistickém závodě žen se na 1. a 2. místě umístily trans ženy, až třetí byla biologická žena

Stále více sportů akceptuje jako závodníky biologické muže, kteří se jen prohlásili za ženu. Tím již dlouhodobě dochází k totální degradaci sportu. Zajímavé v tomto kontextu je, že nikdy to ještě nebylo naopak – zatím se nestalo, že by chtěl závodit nějaký trans muž (tedy biologická žena) v mužské kategorii. A to přesto, že těchto trans-osob je dostatek u obou pohlaví.
Zatím se setkáváme jen s případy, kdy se muž prohlásí za ženu a je pak také jako žena akceptován systémem. Nejde jen o sporty, ale také o používáni šaten, toalet nebo o umístění ve věznicích či na nemocničních odděleních vždy zásadně mezi ženami. A to bez nutnosti operace či hormonální terapie.
ThunderCrit se hlásí jako „ největší a nejstarší cyklistická soutěž ve Spojeném království.“
Na své domovské stránce se uvádí:
  „Jsme hrdí na to, že jsme inkluzivním týmem a organizátorem akcí a jsme odhodláni vytvářet příjemné a zábavné závodní prostředí pro každého, bez ohledu na etnický původ, rasu, sexualitu nebo pohlaví.  “
Všichni tři vítězové soutěžili v kategorii ThunderCrit – Lightning, která je podle webu vyhrazena pro „cis ženy, nebinární lidi“ (to jsou ti, co tvrdí, že nejsou ani ženy a ani muži nebo pohlaví často mění) a „trans muže a ženy a biologické ženy.“  Web objasňuje, že „cis lidé (to jsou ti normální, tedy ti, kdo se hlásí ke svému biologickému pohlaví) si nemohou vybrat svou závodní kategorii. Cis muži závodí v kategorii „Thunder“, cis ženy závodí v kategorii „Lightning“.
Pro ty, kteří se neidentifikují jako „cis“, ThunderCrit poznamenává, že „důvěřuje závodníkům, že si vyberou nejvhodnější kategorii pro svůj výkon“ a nevyžadují proto žádný důkaz, že soutěžící prochází změnou pohlaví.
Takže v závodě Lightning, kde závodily pouze biologické ženy a s nimi dva muži, kteří se prohlásili za ženu, dostali oba dva muži první a druhé místo a ženy musely bojovat o třetí místo… Co kdyby v tom závodě byl třetí muž? Pak by v ženské kategorii zřejmě nedostala medaili ani jedna žena.
zdá se, že vítěz(ka) a osoba na druhém místě mají bližší vztah Kdo jsou muži, kteří se prohlásili za ženu a v závodě obsadili první a druhé místo?
Emily Bridges a Lilly Chant jsou dva biologičtí muži, kteří se identifikují jako transgender, přičemž svůj úspěch oslavili polibkem na přehlídkovém molu. Když obě trans ženy slavily své vítězství, třetí, biologická žena, držela své dítě v náručí, vedle svých dvou protějšků biologických mužů, což jen zdůrazňuje nespravedlnosti, které jsou již nějakou dobu páchány v ženském sportu. Ten již de facto přestává existovat, neboť se stává sportem „transek“.
Připomínám, že již na nebližší Olympiádě by se měli biologičtí muži, kteří se prohlásí za ženu, objevit v závodech v ženských kategoriích. Pokud se tak skutečně stane a ve všech silových sportech se muži v ženské kategorii objeví, pak to bude znamenat největší degradaci, jakou kdy tato sportovní akce zaznamenala…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden