EU opět ukazuje, že budoucností Evropy jsou muslimové
RSS

EU opět ukazuje, že budoucností Evropy jsou muslimové

SLOVANKA


Opakovaně zde upozorňuji na fakt, že původní Evropan je pro EU již „persona non grata“. To EU soustavně dokazuje vlastní multikulturní a proislámskou propagandou. Zatímco tedy vloni nám coby budoucnost Evropy představila EU černocha , tentokrát je jako budoucnost představena zahalená muslimka.





Zde je třeba zdůraznit, že hidžáb a další islámské zahalování, jsou nedílnou součástí této nenávistné ideologie. Jsou její součástí úplně stejně jako je například hákový kříž součástí nacismu. Bezvěrci jsou pro islám méněcenní a na islamizovaném území je třeba káfiry přimět ke konverzi nebo k tomu, aby platili džizju – daň, kterou je povinen platit podřadný káfir nadřazenému muslimovi.
Zcela nepřijatelnými jsou pak pro muslimy všichni zástupci LGBTQIA (vyjma pedofilů, kteří mají naopak v islámu zaručenu beztrestnost). Právě homosexualita je podle Koránu nepřijatelná a je nutno ji trestat smrtí. Nicméně EU je natolik zvrhlá, že podporuje jak LGBTQIA propagandu, tak islamizaci.
Výše uvedené video bylo zveřejněno v rámci programu EU nazvaného „Time to unmute“ /  „Youth Voices“ ?
A co o tomto programu říká sama podvratná EU?
Naším posláním je umožnit mladým Evropanům ze všech společenských vrstev utvářet budoucnost Evropy tím, že nahlas a jasně vyjádří svou vizi. Těšíme se, že uslyšíme hlasy, nápady a touhy mladých lidí na témata, jako je zaměstnání, mír a bezpečnost, změna klimatu, vzdělávání, začlenění a duševní zdraví.
Ať už jsou vaše nápady velmi odvážné nebo skromnější, budeme jim pečlivě naslouchat, abychom urychlili reflexi a vzali je v úvahu při vytváření politik zítřka. V průběhu Evropského roku mládeže 2022 budeme pravidelně prozkoumávat témata a problémy, které vznesete ve vašich nahrávkách na sociálních sítích, a tím, že se s vámi zapojíme prostřednictvím komentářů a živých přenosů.
Během této zkušenosti vás také zkontaktujeme se všemi programy a iniciativami EU pro mládež, což vám umožní odhalit svůj potenciál jako mladého občana.
Do konce roku se všechny hlasy nahrané mladými lidmi sloučí a vytvoří „Hlas evropské mládeže“, který bude představen na pódiu při velké závěrečné akci Evropského roku mládeže v Bruselu. Všechny cenné myšlenky, které díky přispění každého mladého člověka nashromáždíme, nám pak umožní nastavit kurz, utváření budoucnost naší evropské společnosti.
I když byla tato platforma vytvořena pro Evropský rok mládeže 2022, její ambice sahá i za rok 2022. Pevně ​​věříme, že mladí občané Evropy jsou nejmocnějšími katalyzátory změn, a chceme jim umožnit, aby se aktivně podíleli na utváření budoucnosti našeho společenství.
Pokud chceme utvářet naši Unii k jejich obrazu, mladí lidé musí být schopni utvářet budoucnost Evropy.
Ursula von der Leyen, předsedkyně Evropské komise
Tolik vyjádření EU  a její zkorumpované vůdkyně, zaháčkované u firmy Pfizer a zvolené již před mnoha lety na srazech Bilderbergu. Právě ona a jí podobní jedinci, usazení v EK, jsou jasným obrazem toho, co je ve skutečnosti EU. Je to podvratná organizace, založená na korupci, jejímž hlavním cílem je likvidace původních Evropanů a jejich nahrazení. A instalace nenávistného a násilného islámu do Evropy je jednou z mnoha cest, jak ke kýženému cíli dospět…


 
Slovanka










The post EU opět ukazuje, že budoucností Evropy jsou muslimové first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden