Zdražovanie ako cesta k zákazu spaľovacich motorov
RSS

Zdražovanie ako cesta k zákazu spaľovacich motorov

Často zaujatí jedinci nevidia to „náhodne“ načasovanie začiatku Ruského útoku na Ukrajinu. Sankcie, ktoré neškodia Rusku, ale škodia EÚ a zabezpečujú prechod na veľký reset od psychopata Schwaba.
V EÚ prebiehajú rôzné nezmyselné návrhy, ktorých cieľom je zákaz používať spaľovacie motory a tlačiť elektrické autá, napr. od globalistu Muska (poskok sionistov). Aká je to náhoda, že draží nafta, benzín. Že nie sú čipy, autá sa nevyrábajú. Len pre nejakú vojnu na Ukrajine, ktorej priebeh je tiež veľmi zaujímavý (ukrajinskí oligarchovia a iní boháči sú ušetrení od útoku). Záhadne práve teraz začala aj ešte väčšia cenzúra internetu, všetko dražie, len, aby sa obyčajný človek mal horšie. Páni hore zarábajú desiatky tisíc EUR, ich sa to týkať nebude.
Takto vyzerá tabuľka a plány na redukciu CO2 emisií v autách. Paradoxne, že nik nerieši ešte nebezpečnejšie dusíkové a iné emisie z aút.

https://www.beuc.eu/publications/european-parliament-committee-vote-clean-car-rules-%E2%80%98good%E2%80%99-needs-more-ambition-be-%E2%80%98great/html
Oxid dusíka je veľmi nebezpečný pre ľudské zdravie už v nízkych koncentráciach. https://arnika.org/toxicke-latky/databaze-latek/oxidy-dusiku


Nejčtenější za týden