Musk se ptá, proč americké ministerstvo spravedlnosti nezveřejní seznam klientu Epsteina?
RSS

Musk se ptá, proč americké ministerstvo spravedlnosti nezveřejní seznam klientu Epsteina?

Elon Musk se na Twitteru pozastavil nad tím, proč ministerstvo spravedlnosti nezveřejnilo seznam klientů zesnulého pedofilního miliardáře Jeffreyho Epsteina a jeho komplice Ghislaine Maxwellové. (Foto: Wikimedia / ilustrační)







Generální ředitel společností Tesla a SpaceX sdílel mem „Věci, které v životě n euvidím“, který obsahoval obrázky dinosaura, draka, jednorožce a slova „seznam klientů Epsteina/Maxwellové“.



„Jediná věc, která je pozoruhodnější než to, že ministerstvo spravedlnosti ten seznam neuvolnilo, je, že to nikoho z médií nezajímá,“ napsal Musk v sobotu na Twitteru. „Nezdá se vám to divné?“ zeptal se.



Sometimes I think my list of enemies is too short, so … — Elon Musk (@elonmusk) June 4, 2022 Tweet získal od neděle přes 354 tisíc lajků.



Ministerstvo spravedlnosti se stalo nechvalně proslulým únikem informací v době působení bývalého prezidenta Trumpa, které mainstreamová média patolízalsky šířila při každé příležitosti.



Ale jak poznamenal Musk, pokud jde o seznam klientů Epsteina/Maxwellové, obě instituce nápadně mlčí a zdá se, že nemají zájem dobrat se pravdy.



„Někdy si myslím, že můj seznam nepřátel je příliš krátký, takže,“ dodal Musk v následném tweetu, který připomíná zlověstnou zprávu, kterou minulý měsíc napsal na Twitteru o smrti za „záhadných okolností“.



Maxwellová, Epsteinův milenec a důvěrník, byl loni v prosinci odsouzen za verbování a navádění nezletilých dívek k sexuálnímu zneužívání Epsteinem. Slyšení o jejím odsouzení se koná 28. června.



Diabolical! pic.twitter.com/AJAJR8Nf3z — Elon Musk (@elonmusk) June 4, 2022 Musk se v pátek také rozohnil na Twitteru, kde si utahoval z „disneyovských“ chemtrails a upozornil na nově objevené opovržení frontmana Sex Pistols Johnnyho Rottena vůči liberálům z oblasti zrušené kultury.



Johnny Rotten of The Sex Pistols pic.twitter.com/u8v8KFUn7N — Elon Musk (@elonmusk) June 4, 2022 Zdroj: infowars.com
Článek Musk se ptá, proč americké ministerstvo spravedlnosti nezveřejní seznam klientu Epsteina? se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden