Top 10 nejděsivějších a nejvíce dystopických věcí prosazovaných Světovým ekonomickým fórem (videa)
RSS

Top 10 nejděsivějších a nejvíce dystopických věcí prosazovaných Světovým ekonomickým fórem (videa)

WEF již roky ovlivňuje životy lidí po celém světě. nikým nevolení globalisté, k nimž si jezdí čelní představitelé všech zemí světa pro instrukce se dokonce nijak netají tím, co nám do budoucna plánuje. Pokud pak budou v čele drtivé většiny zemí jejich loutky i nadále, je více než pravděpodobné, že se jejich zvrhlé vize podaří naplnit…
V průběhu let lidé ve WEF říkali hluboce znepokojivé věci, o kterých média neřekla ani slovo. Níže najdete  ty nejdystopičtější věci, které WEF prosazuje .
10: INFILTRACE VLÁD A SVĚTOVÝCH ORGANIZACÍ (EU, OSN, WHO)
V roce 2017 měl Klaus Schwab, zakladatel Světového ekonomického fóra,  přednášku na Harvard Kennedy School. Učinil několik pozoruhodných prohlášení k moderátorovi Davidu Gergenovi.
Poznamenal, že lídři jako tehdejší kancléřka Merkelová a dokonce i Vladimir Putin byli všichni mladými globálními vůdci Světového ekonomického fóra. „Jsme velmi hrdí na to, že s mladou generací – premiérem Trudeauem, prezidentem Argentiny a tak dále – napadáme kabinety,“ řekl Schwab.

9. VYMÝVÁNÍ MOZKŮ POMOCÍ ZVUKOVÝCH VLN
V roce 2018 WEF diskutovalo o tom, jak vymýt mozky lidem pomocí zvukových vln. Tato technologie může být použita k léčbě Parkinsonovy a Alzheimerovy choroby, ale také k tomu, aby vás udělala závislými a dokonce vás může zabít, píše WEF na svých webových stránkách. A tedy může i někomu vymýt mozek.
Závěr  článku : aby se zabránilo zneužívání, technologie by měla být regulována organizacemi, jako je WEF. Je to dobrá věc: některé společnosti, které tuto technologii vyvíjejí, spolupracují s WEF.
8. PILULKY OBSAHUJÍCÍ MIKROČIPY
Na zasedání Světového ekonomického fóra v lednu 2018 učinil šéf společnosti Pfizer Albert Bourla pozoruhodná prohlášení o technologickém vývoji ve zdravotnictví.
Někdo z publika se zeptal, jak lze technologii použít, aby se ujistil, že pacient užívá lék. Bourla měl na mysli pilulku schválenou FDA – americkým úřadem pro léčiva  – s digitálním senzorem, který zaznamenává, zda byl lék užíván.
„Je to v podstatě biologický čip, který je v pilulce. Pokud jste si vzali pilulku, je vyslán signál, že jste si vzali pilulku,“ řekl Bourla.


7. KLIMATICKÉ LOCKDOWNY
Lockdowny způsobily, že podnikatelé zbankrotovali, lidé přišli o práci, mladí lidé se stali depresivními a starší lidé se stali osamělými, ale to vše je podle Světového ekonomického fóra bezvýznamné. Lockdowny zlepšují města po celém světě, říká WEF ve videu, které od té doby odstranilo.
Kvůli lockdownům nebylo tolik seismického hluku jako  v minulých desetiletích, v některých městech se stal o polovinu tišším a vědci byli schopni zaznamenat lehká zemětřesení, která by normálně nezaznamenali, takže mohou lépe předvídat těžší zemětřesení v budoucnu.
Kromě toho vědci zaznamenali rekordní pokles znečištění ovzduší. Například emise CO2 klesly o sedm procent. WEF však varuje, že to ke zpomalení změny klimatu nestačí.

6. NAHLÉDNĚTE DO BUDOUCNOSTI

Světové ekonomické fórum natočilo video, ve kterém je načrtnuta dystopická vize budoucnosti. Nyní, když pracujeme z domova stále více a více, mohou být kanceláře uspořádány jinak. Mohou být použity jako showroom pro zákazníky, jako výzkumná laboratoř nebo místo pro setkání s kolegy.
Kromě toho se otevírá stále více „kuchyní duchů“. Jedná se o restaurace, které vaří pouze pro donáškové služby. Podle WEF se mohou proměnit v „cloudové trhy“, služby, které vám dodávají potravinářské výrobky od různých značek.
Další způsob, jak může pandemie změnit naše životy v dlouhodobém horizontu: můžete být identifikováni na základě vaší srdeční frekvence. Systémy rozpoznávání obličeje jsou omezeny rouškami, ale „vaše srdeční frekvence je stejně jedinečná jako váš obličej“. NASA navrhla systém, který vás dokáže identifikovat podle srdeční frekvence pomocí laseru.
5. SKVĚLÝ VELKÝ RESET 
WEF vidí pandemii koronaviru jako „příležitost“ k restrukturalizaci celé společnosti. Organizace o tom natočila propagandistické video, ve kterém jsou dokonce zesměšňovány „konspirační teorie“ a je ohlášen konec kapitalismu.

4. REKALIBRACE LIDSKÝCH PRÁV
Na výročním zasedání Světového ekonomického fóra jeden z řečníků  vyzval k  „rekalibraci“ svobody projevu s cílem řešit „násilí na internetu“ a „rostoucí polarizaci“.
„Polarizace se všude zvyšuje a všechno se cítí binárně, když to nemusí být,“ uvedla australská komisařka pro bezpečnost internetu Julie Inman Grantová.
„Takže si myslím, že musíme přemýšlet o rekalibraci celé řady lidských práv, od svobody projevu až po svobodu od násilí na internetu. Nebo právo na ochranu údajů a právo na důstojnost dítěte,“ pokračovala Inman Grantová.


3. SLEDOVÁNÍ  SDÍLENÉHO OBLEČENÍ
Módní průmysl je zodpovědný za jednu desetinu celosvětových emisí CO2. Staré oblečení se znovu nepoužívá, ale vyhazuje. Naštěstí má Světové ekonomické fórum řešení: digitální pas pro vaše oblečení.
Společnost Eon chce každému novému oděvu poskytnout digitální rodný list, se kterým jej lze kdykoli a kdekoli sledovat. Takový certifikát je spojen s virtuální replikou skutečného produktu a digitálním pasem. Není to pohodlné?
Například: šaty nosí jednu noc celebrita, pak se prodají nebo pronajmou někomu dalšímu, ten je po nějaké době „pošle“ dál – atd. Všechny tyto údaje se objeví v digitálním pasu (vaše ID, kde budou kumulovány všechny informace o vaší osobě). Oděvy jsou opatřeny QR kódem nebo RFID čipem. To by se mělo stát součástí „oběhového hospodářství“, o kterém WEF tak často hovoří.
Společně s Microsoftem chce Eon přinést miliardy oděvů „online“ pro rok 2025.
2. SMARTPHONY BUDOU VE VAŠEM TĚLE DO ROKU 2030
Šéf Nokie Pekka Lundmark byl na Světovém ekonomickém fóru dotázán, zda si myslí, že masivně přejdeme na přenosný počítač ve formě brýlí a edge computing, což znamená, že informace jsou zpracovávány na okraji sítě.
„Pro začátek si myslím, že se to určitě stane,“ odpověděl Lundmark. Řekl, že kolem roku 2030 přejdeme na 6G. „Do té doby už smartphone, jak ho známe dnes, nebude nejpoužívanějším rozhraním. Mnohé z těchto věcí budou zabudovány přímo do našich těl.“

1 NEBUDETE NIC VLASTNIT A BUDETE ŠŤASTNI

WEF se v poslední době pravidelně dostává pod palbu kritiky kvůli zprávám a videím, které organizace zveřejnila na sociálních médiích. Například v jejich asi nejznámějším videu se říká: „Vítejte v roce 2030. Nic nevlastním, nemám soukromí a život nikdy nebyl lepší.“
Dánská politička Ida Auken poukázala na to, že v současné době dochází k významnému posunu od produktů ke službám. „Proč byste chtěli vlastnit mobilní telefon, když si ho můžete také pronajmout?“ zeptala se. „A proč si nepronajmout ledničku, pračku nebo myčku? Proč byste to chtěli vlastnit?“

 
ČESTNÉ UZNÁNÍ ZÍSKÁVÁ NÁPAD NA MĚŘENÍ UHLÍKOVÉ STOPY 
Michael Evans hovořil na Světovém ekonomickém fóru o vývoji trackeru, který sleduje vaši stopu CO2. Sleduje úplně vše – co jíte, co kupujete, jak cestujete, skutečně vše je s tím registrováno. Informace by samozřejmě byly součástí vašeho ID. 

SHRNUTÍ NAKONEC
WEF chce proniknout do vlád prostřednictvím globálních vůdců, proniknout do vašeho těla pomocí pilulek, mikročipů a vakcín. Chce také napadnout vaši mysl zvukovými vlnami, cenzurou a propagandou. Chce určit, co si máte myslet, kam můžete jít, co můžete říkat, co jíte, co pijete a co nosíte.
Co můžeme udělat pro snížení vlivu WEF? Volte politiky, kteří nechtějí mít s WEF nic společného a ne jejich loutky, které přijedou do Davosu na zavolání. Kromě toho: bojkotujte všechny společnosti, které spolupracují s WEF, ať nic nevlastní a my všichni můžeme být šťastní….

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden