Podle EU jsou přesně toto typičtí mladí Evropané
RSS

Podle EU jsou přesně toto typičtí mladí Evropané

Umíte si představit, že by v Africe vyrobili propagační materiály, na nichž by v davu 12 „mladých Arfičanů“ byli jen 4 černoši, přičemž zbytek by byli běloši a Asiaté? Jistě by byli v ten ráz tvůrci nazváni rasisty. A jak by asi reagovali místní, kdyby se u obdobné propagandy například v Číně objevili jen 4 typičtí Asiaté, avšak drtivá většina „mladých Číňanů“ by byli černoši, běloši a dokonce zahalená muslimka? Jistě by to vyvolalo nemalý povyk.
Jenže Evropané si již zvykají, že mají být přesně podle plánů Kalergiho vyměněni. A podle EU by vlastně měli být již nyní na svém vlastním kontinentu menšinou. To se alespoň zdá podle obrázku, který můžete vidět v titulku. Obrázek je pokračováním probíhající propagandy EU, která cílí na děti a mládež.
A co v multikulti brožurce pro mládež píše EU?
Pokud je vám mezi 15 a 18 lety a chtěli byste se dozvědět více o Evropské unii, tato brožura je pro vás. Vysvětlí vám, jak byla vybudována Evropská unie – nebo zkráceně „EU“. Řekne vám také, jaké hodnoty sdílíme, kdo co v EU dělá a jak to vše ovlivňuje váš každodenní život. Dozvíte se také, jak EU reaguje na dnešní hlavní výzvy, včetně změny klimatu, digitálního světa a COVID-19.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden