Itálie: Maročan honil po ulici s mačetou muže, údajně je psychicky nemocný (video)
RSS

Itálie: Maročan honil po ulici s mačetou muže, údajně je psychicky nemocný (video)

Takže zde zřejmě máme dalšího duševně nemocného muslima. V posledních několika letech se s psychicky nemocnými muslimy v zemích EU doslova roztrhl pytel. Tak se zdá, že v budoucnu bude profese psychiatra velmi žádanou, přičemž stávající kapacity psychiatrických zařízení již brzy nebudou stačit…
Muž s mačetou byl později zastaven a zatčen místní policií, která ho identifikovala jako 28letého muže z Maroka, který měl v minulosti problémy s duševním zdravím. Maročan byl zapojen do několika dalších násilných incidentů v minulosti.
Noviny Il Giornale uvádějí, že Arab vylezl na střechu, aby unikl policejní kontrole, a házel střešní tašky na kolemjdoucí a také provedl útok na dva lidi v autobusu.
Byl zatčen za útok na muže, který před ním utíkal, když ho Maročan honil s mačetou. Oběť je také údajně migrant. I když je muž zraněn, není v život ohrožujícím stavu.
Vůdkyně Bratří Itálie (FdI) Giorgia Meloni promluvila o útoku a řekla: „V Turíně boj mezi severoafrickými muslimy ohrožuje bezpečnost občanů a kolemjdoucích. Cizinec vyzbrojený mačetou už v minulosti napadl několik lidí.“

Čtvrť, kde k útoku došlo, známá jako Aurora, se stala pro místní obyvatele „neobyvatelnou“, podle Augusty Montaruli, poslankyně italského parlamentu za Bratry Itálie z Turína.
Incident s mačetou přichází jen šest měsíců poté, co byl ve městě  zatčen další Maročan za to, že honil s nožem místní obyvatele, zatímco byl zcela nahý.
25letý muž ukradl nůž z místní restaurace a později se pokusil zaútočit na policii poté, co se ho snažili přemluvit, aby zbraň upustil.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden