Francie: Po příchodu domů našel muž zdevastovaný byt a tři Severoafričany, kteří ho zbili
RSS

Francie: Po příchodu domů našel muž zdevastovaný byt a tři Severoafričany, kteří ho zbili

Stále častěji dochází po celém multikulturním světě k obsazování bytů a domů invazisty v době, kdy není majitel přítomen. Nejčastěji dochází ke squattingu v době, kdy je majitel v nemocnici nebo na dovolené či třeba jen tehdy, kdy odjede na víkend. Obsazeny jsou velmi často i domy a byty po zemřelých majitelích, které jsou dočasně – než dojde k dědickému řízení – opuštěné.
V zemích jako je Itálie, Francie nebo Španělsko je již velmi riskantní opustit byt či dům na dobu delší, než nezbytně nutnou, neboť nikdy nevíte, co či koho po příchodu z dovolené doma objevíte. Do podobné situace se včera dostal i jistý Francouz..
Muž zastihl squattery v jeho bytě. Toto pondělí 6. června 2022 krátce před 12:00 vyjela policie z Isère do Montée Saint-Mamer ve Vienne. Majitel bytu přivolal policisty kvůli squatterům v jeho bytě, který byl nejen obsazen, ale také zdevastován (viz titulek).
Když muž přišel do svého bytu, s překvapením zjistil, že jej obývají tři muži ve věku 15, 18 a 26 let. Vetřelci násilně zbili majitele.
Po zatčení byli tři mladíci vzati do vazby.  Všichni tři jsou ilegálové z oblasti Maghrebu, tedy Arabové,  přičemž nejmladší se narodil v Maroku a další dva v Alžírsku. Ukázalo se, že tři squatteři jsou ve Francii ilegálně.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden