Americký právník: „Očekáváme, že letos vzroste úmrtnost o 5000 procent“ (video)
RSS

Americký právník: „Očekáváme, že letos vzroste úmrtnost o 5000 procent“ (video)

Na zvýšenou úmrtnost v různých zemích světa neupozorňují pouze lékaři nebo pracovníci v pohřebnictví či pojišťováci, ale i právníci, kteří se zabývají spory kolem některých úmrtí. Zejména v případě úmrtí či závažného poškození mladých lidí jejich rodiny neváhají podat žaloby, ale úplně stejně jednají i zaměstnanci profesí, které měly dokonce určenu očkovací povinnost. A to látkou, která nechrání před infekcí, ale ani před přenosem. Jeden z těchto právníků nyní vypovídal i jako svědek „koronavýboru,“ založeného německým právníkem Reinerem Füllmichem.
Todd Callender byl prvním právníkem ve Spojených státech, který žaloval americké ministerstvo obrany, ministerstvo zdravotnictví a FDA kvůli nařízené očkovací povinnosti. Učinil tak jménem velké skupiny vojáků.
Právník uvedl, že v roce 2021   mezi americkými vojáky ve věkové skupině 18-40 let došlo v důsledku injekcí mRNA k nárůstu úmrtnosti o přibližně 1100%. Odkázal na Defense Medical Epidemiology Database (DMED). Podle úřadů je tento vrchol úmrtí výsledkem „chyby v datech“.


Callender  nedávno řekl koronavýboru  právníka Reinera Füllmicha: „Očekáváme, že nadměrná úmrtnost se letos zvýší o 5 000 procent.“
„To je genocida,“ řekl bez obalu.
„V loňském roce bylo také zaznamenáno o 1100 procent více případů onemocnění“, řekl právník. „Jde o rakovinu, srdeční problémy, krevních sraženiny a tak dále. Dokonale zdraví vojáci ve věku 18 až 40 let náhle hromadně onemocní. Vakcína ničí jejich imunitní systém,“ zdůraznil právník, který vysvětlil, že se jedná o formu AIDS (imunodeficience).
„Izraelci to vědí a již o tom publikovali články,“ řekl. „Každý, kdo dostal injekci, má do určité míry nějakou formu AIDS. U lidí, kteří dostali jednu injekci, bylo zničeno 30 procent jejich přirozené imunity. V době, kdy dostanou tři injekce, je jejich přirozená imunita úplně pryč.“
Podle Callendera, který pracoval ve světě životních pojišťoven po dobu 20 let, je to skutečná epidemie.








Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden