Itálie: Hlášeno již nejméně 15 znásilnění mladých dívek při hromadných útocích Severoafričanů ve vlaku
RSS

Itálie: Hlášeno již nejméně 15 znásilnění mladých dívek při hromadných útocích Severoafričanů ve vlaku

Již opakovaně jste si zde mohli přečíst o útocích severoafrických invazistů, kteří se svolali přes sociální sítě do severoitalského turistického letoviska na Lago di Garda. Tam v ulicích napadali rekreanty, rabovali v obchodech – a ve vlacích dokonce hromadně sexuálně napadli mnoho mladých – většinou nezletilých – italských dívek.
Po prvotním hlášení rodičů skupinky 16-17letých dívek, které byly ve vlaku napadeny a znásilněny tlupou invazistů, se začínají ozývat i další oběti…
Gang, který řádil u jezera Garda, znásilnil nejméně patnáct nezletilých italských dívek. Poté, co pět dívek ve věku 16 a 17 let (tři z Milána a dvě z Pavie, které se vracely z výletu do Gardalandu 2. června) nahlásilo napadení ve vlaku, ozvalo se i deset dalších dívek, které byly údajně sexuálně napadeny ve vlaku a popsaly zároveň oblečení a některé další detaily o jejich vzhledu. Velmi užitečné informace, které by mohly brzy vést k identifikaci a zatčení pachatelů brutálního útoku s vyšetřováním zaměřeným na Lombardii. Policie již potvrdila , že všichni dosud identifikovaní pachatelé jsou cizinci nebo migranti s italskými pasy.
Bylo tam nejméně třicet mladých mužů, všichni severoafrického původu. Nastoupili do regionálního vlaku do Milána ve stanici Peschiera del Garda po rabování, rvačkách a vandalismu. Invazisté se svolali na TikToku a sešli se na Den republiky v Peschiera del Garda se sloganem „Afrika dobývá Peschieru“ .
Vyšetřovatelé získali videa z nádražních kamer: neukazují fáze násilí, ale natáčejí davy na nádraží a především ve vlaku.
Nabízí se také otázka, proč byl vlaku povolen odjezd a za jakých bezpečnostních podmínek, vzhledem k přeplněnosti a přítomnosti opilých a nekontrolovatelných Afričanů, kouřících a poskakujících po sedadlech.
V regionálním vlaku 2640 Verona-Milán obklíčili mladé dívky, sexuálně je napadli a uráželi: „Bílé ženy tady nemají co dělat“. Z čirého strachu dívky nezavolaly linku 112, ale volaly svým rodičům, kteří informovali policii.
„Ano, cítím se jako Afričan, Maročan a rozhodně ne jako Ital. Nejsem pitomý. Vím, jak nás vidí Italové, a abych byl upřímný, raději se držím svého původu,“ říká Severoafričan, který se však již narodil v Itálii. Ovšem stejně smýšlí většina jeho krajanů. Jenže ve statistikách zločinnosti jsou tito Afričané vedeni jako Italové.
Italové jsou pak obviňováni z agrese a obtěžování. Pokud byly nezletilé dívky uráženy a obtěžovány, mohou za to Italové. Jenže ve skutečnosti jde o druhou generaci Severoafričanů, kteří jsou jen důkazem, že integrace selhala.
Když se novináři dotazovali v ghettech od Milána po Řím na to, co si místní myslí o útocích, k nimž došlo minulý týden, tak všichni dotázaní je schválili, nikdo útočníky neodsoudil. Všichni jsou sice narozeni v Itálii, ale necítí se být Evropany, cítí se být Afričany.
Zde jsou některé pasáže, kde odpovídají zejména mladí Arabové:
„Nikdo nás nikdy nelitoval: od chvíle, kdy jsme byli uvrženi do nejhorších čtvrtí, abychom se ještě lépe identifikovali jako přistěhovalci, Afričané na celý život. Nakonec jsme to zvládli. Podařilo se mi uvěřit, že jsem spíše Afričan než Ital. Nechápu tedy, o čem je ten povyk.“ Tak mluví mladý muž z Milána – San Siro. . „Menší loupeže a obchody s drogami jsou nyní pro spoustu chlapců normální.“
18letý Afričan žijící v Tor Bella Monica řekl:
„Nejsem oběť. Jen vím, že musím jít pro to, co mi dluží. Protože mi tady stejně nikdo nic nedá. Víš, kolikrát mě zastavila policie jen proto, že jsem vypadal jako Maghreban? Mohl bych být také skutečným drogovým dealerem.“
A ve stejném duchu odpovídali i ostatní. A zřejmě by bylo totéž slyšet i ve Švédsku, Francii, Belgii nebo Německu. To znamená, že z Evropy se stává Afrika. Zatímco Evropané vymírají, Afričané stále přichází do Evropy a mnoho dalších se zde již narodí. Jsou sice považováni za Evropany, ale oni jimi nejsou a nikdy nebudou.
A především – jde o muslimy. A pro ty jsou Evropanky jen lovnou zvěří….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden