Jan Tománek: Prostě to do vás napícháme!
RSS

Jan Tománek: Prostě to do vás napícháme!

Naše země s deseti miliony obyvatel objednala téměř 49 milionů dávek vakcín proti covid-19. Dodáno už bylo 29 milionů za 12 miliard korun.







17,6 milionů vakcín už bylo podáno lidem a zbytek čeká na podzim a další miliony ještě přijdou… Některé státy EU se proti nevýhodným a jednostranným smlouvám, které je nutí odebírat zbytečné a nefunkční vakcíny, začínají ozývat – například Bulharsko, Chorvatsko, Estonsko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Rumunsko, Slovensko i Slovinsko… Česko se ke stížnosti nepřipojilo – vše je v nejlepším pořádku a mluvčí Ministerstva zdravotnictví Jakob k tomu řekl:



„Česká republika jako země, která za 24 dní převezme předsednictví EU, musí z principu zůstat neutrální. Jako stát se tak již řadu měsíců nepřipojuje k výzvám, které státy Komisi adresují.



Pokud jde konkrétně o problematiku smluv na nákup očkovacích látek proti covidu-19, Česká republika samozřejmě souhlasí s tím, že je třeba se tématu věnovat. EU však musí postupovat jako celek a výzvy, které reflektují pouze část pozic členských států, změnu nepřinesou.“



(Celý článek na Seznamu – teď už se o tom asi smí psát…)



Jen tak na okraj mě napadá myšlenka – pokud původní objednávka byla skutečně na 49 milionů dávek, znamená to, že Vláda i výrobce  MUSELI VĚDĚT, ŽE JEDNOU TEČKOU TO NEKONČÍ , jak tvrdili lidem, protože jinak by počty nedávaly smysl.



Tedy záměrný podvod hned od začátku? Ale ne, to by přeci neudělali.



Takže, těšte se na podzim milí voliči – 20 milionů dávek do vás prostě  DOBROVOLNĚ  napícháme, i kdyby vás to mělo zabít… To je ta změna – znovu SPOLU a s láskou!



Jan Tománek
Článek Jan Tománek: Prostě to do vás napícháme! se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden