Exponenciální nárůst mrtvých sportovců (+1700 %) a myokarditida u mladých mužů
RSS

Exponenciální nárůst mrtvých sportovců (+1700 %) a myokarditida u mladých mužů

Připadá komukoli z vás normální, že počet mrtvých sportovců se tak razantně zvýšil? Velmi alarmující by byl nárůst počtu úmrtí u sportovců již o 50 nebo 100%, ale nárůst, který se blíží 2 tisícům procent, je absolutně nepředstavitelný. V této souvislosti se samozřejmě nezdráhám hovořit o genocidě. Zajímavé je však i to, jak k tomu zarytě mlčí mainstream, který se nyní naopak pustil do propagandy další série genových injekcí.
Sportovci měli menší možnost výběru zda si genové experimentální injekce aplikovat nebo ne. Sportovci, kteří se chtěli v posledním roce účastnit různých soutěží, měli jen dvě možnosti. Tou první bylo nechat si aplikovat genovou injekci, roztočit tak ruskou ruletu a doufat, že nespadnou k oněm 1700% „navíc“.
Druhou možností bylo zakoupení falešného potvrzení o tom, že si látku nechali aplikovat, čehož jistě mnoho sportovců využilo, jak se nyní ukazuje při rozkrývání sítí překupníků s falešnými certifikáty. Ovšem lze se těm, kdo si je kupují divit? Pokud jim jde o živobytí a odmítají své tělo obětovat všanc experimentu, nemají jinou možnost. Jenže mnoho sportovců uvěřilo všudypřítomné propagandě a nutné dvě dávky si nechali aplikovat.
Třetí možností bylo injekci odmítnout a zařadit se mezi společností vyloučené rebely, kteří odmítli obětovat své tělo všanc experimentu. U sportovců to však v mnoha případech znamenalo i vyloučení ze soutěží.
Proočkovanost sportovců genovými preparáty je proto větší než proočkovanost v celkové populaci. Jen málo z nich se mohlo injekci vyhnout, chtěli-li závodit. Nyní se ukazuje, že právě mezi genovými injekcemi ošetřenými sportovci se podezřele často umírá…

V intervalech několika týdnů se objevuje stále více výsledků výzkumů, které naznačují jasnou kauzalitu mezi různými srdečními chorobami, zejména myokarditidou, perikarditidou a infarktem a dříve podávanými vakcínami Sars-Cov mRNA. Čísla, zejména z anglicky mluvících zemí, jsou tak dramatická, že masové očkování by mělo být okamžitě zastaveno!
Klinicky ověřený test ukazuje zvýšené riziko vzniku koronárního syndromu, zablokování koronárních tepen, po druhém očkování mRNA. Tento test obsahuje proteinové markery, které jsou také relevantní pro jiné srdeční onemocnění, jako je myokarditida. Kromě těchto čistě observačních statistických průzkumů existuje také stále více vědeckých článků, které mají takové spojení na molekulární úrovni.
V nové výzkumné studii americký zdravotnický úřad CDC shromáždil případy myokarditidy podle očkování Pfizer-Biontech a Moderna mRNA na základě záznamů v databázi poškození vakcínami VAERS [ Link ]. Data byla vyhodnocena společně s americkými univerzitami a nemocnicemi. Celkem bylo  identifikováno 1626 případů myokarditidy nebo zánětu srdce , autoimunitního onemocnění. Kvůli zánětu se  srdeční sval zvětšuje a zároveň ztrácí svůj výkon, což vede k jizvové tkáni. Aby bylo možné poskytnout stejnou potřebnou čerpací sílu jako dříve, musí srdce pracovat mnohem intenzivněji.


Zvláště po  2. očkování se riziko onemocnění zvyšuje velmi silně:   105,5  případů / 1 milion podaných dávek se vyskytlo v nejvíce postižené skupině  dospívajících mužů ve věku 16–17 let . O něco méně případů bylo zaznamenáno mezi dospívajícími muži ve věku 12–15 let (70,7 případů na 1 milion podaných dávek) a mladými muži ve věku 18–24 let (52,4–56,3 případů na 1 milion podaných dávek).  Většina pacientů (82 %)  byli  dospívající muži, kteří  byli hospitalizováni (96 %). Stěžovali si také na bolest na hrudi, tlak, malátnost (89%), dušnost (30%), srdeční arytmii (72%). Kromě toho v 72% případů došlo ke změně srdce během zobrazovacích postupů (MRI,  odkaz ).
Další studie amerického zdravotnického úřadu CDC naznačuje špatné věci pro budoucnost:  očkování  mRNA (Pfizer, Moderna)  zvyšuje riziko vzniku myokarditidy, nevyléčitelného zánětu tkáně srdečního svalu, o faktor  133 ! To znamená, že drastický nárůst srdečních onemocnění, v mnoha případech smrtelných, lze očekávat i v běžné populaci.


Neexistují žádné nálezy o dlouhodobějších vedlejších účincích, americké kardiologické asociace (American Heart Association a American College of Cardiology) doporučují pacientům, aby přestali se sportem po dobu 3-6 měsíců a začali znovu sportovat až po obnovení srdečního výkonu. Důrazně  nedoporučují   následné očkování [ Odkaz ].  Případy  perikarditidy, tj. Zánětu perikardu, se také exponenciálně zvyšují. Zde jsou dramatické kombinované počty případů myokarditidy a perikarditidy v americké databázi poškození vakcínami VAERS [ Odkaz ]:

 Zdroj:  openvaers.com/%5B/caption%5D
V databázi poškození vakcínami VAERS je registrováno pouze 1%  případů!
V případě databází poškození z vakcín provozovaných zdravotnickými orgány, jako je VAERS, se uvádí, že je registrován pouze zlomek případů. Skutečný počet nemocných je tedy mnohonásobně vyšší. Čísla, která tam zadali lékaři nebo nemocniční personál, jsou zase používána CDC, americkou agenturou pro kontrolu nemocí, jako základ pro její publikace, jako je ta, která byla zmíněna výše.
Termín „nedostatečné hlášení“ odkazuje na skutečnost, že VAERS dostává zprávy pouze pro malou část skutečných nežádoucích účinků. Rozsah nedostatečného vykazování se značně liší.
VAERS,  stav k 8.6.2022


Od začátku očkování zemřelo o 1700 % více mladých sportovců, než obvykle. 

Toto pozorování je založeno na srovnání oficiálních úmrtí za posledních 16 měsíců se srovnávacími hodnotami za relativně dlouhé období 39 let. V obou obdobích sportovci umírali převážně na selhání kardiovaskulárního systému.




Měsíční průměrný počet mrtvých sportovců mezi lednem 2021 a dubnem 2022 se zvyšuje o 1700% (!!!) ve srovnání s obdobím od roku 1966 do roku 2004. V dohledné budoucnosti lze očekávat ještě výraznější nárůst: v březnu 2022 se počet obětí opět ztrojnásobil ve srovnání s měsíčními průměry roku 2021.
Pokud by tento trend pokračoval, byl by to dokonce nárůst počtu úmrtí u sportovců o 4120%!
  Srovnávací studie (1966–2004) měla za cíl zlepšit zdravotní protokol Mezinárodního olympijského výboru (MOV) pro účastníky soutěží. Hlavní příčinou úmrtí v té době bylo zvýšené selhání kardiovaskulárního  systému ve srovnání s normální populací (2,5 : 1 případy). Z případů shromážděných ve studii bylo srdeční selhání příčinou úmrtí v 90% a  za 39 let došlo k celkovému počtu úmrtí 1101 [ Link ].  Pro srovnání,  jen mezi lednem 2021 a dubnem 2022 zemřelo 683 sportovců . Nejhorším měsícem (ze shromážděných údajů) byl  březen s 91 úmrtími , duben ještě nebyl plně vyhodnocen [ Odkaz ].
 Graf:  goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/%5B/caption%5D
Nově vyvinutý klinický test PLUS Cardiac Test může s vysokou přesností předpovědět akutní koronární syndrom (ACS), zúžení koronárních tepen. Tento test používá takzvané proteinové markery, včetně IL-16 (cytokin), rozpustného fas (apoptóza nebo marker buněčné smrti), jaterních buněk nebo růstového faktoru hepatocytů (HGF), který indikuje chemotaxi T imunitních buněk do srdečního epitelu a řadu dalších.
Po druhé vakcinaci mRNA (Pfizer nebo Moderna)  se podle testu PLUS pravděpodobnost 5letého rizika vzniku koronárního syndromu zvýšila na 25%  ve srovnání s neočkovanými lidmi, kteří mají riziko ACS 11%. HGF také hraje roli v zánětlivém procesu srdečního svalu (myokarditida), totéž platí pro marker apoptózy sFas.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden