Francie: Tři Arabové se vloupali důchodkyni do bytu, ženě pak podřízli hrdlo
RSS

Francie: Tři Arabové se vloupali důchodkyni do bytu, ženě pak podřízli hrdlo

Jeden z mnoha podobných případů multikulturní Francie ukazuje, že v dnešní době není nikdo v bezpečí ani doma. Podobných vloupání do domovů většinou osamělých žen nebo starších lidí bývá zaznamenáno stále víc. Pachatelé jsou zpravidla takzvaní „nezletilci bez doprovodu“ – tedy invazisté, kteří přišli do Evropy bez dokladů a prohlásili se za nezletilé.
To je i případ této brutální vraždy ženy, které se banda vloupala do bytu v domově důchodců, v době, když byla ve vaně. Právě tam ji také lupiči a vrazi nalezli a podřezali a ubodali…
Sedmdesátiletá žena byla podřezána a ubodána k smrti třemi bezdomovci v jejím bytě, který se nachází v rezidenci pro seniory v centru Mulhouse, rezidenci Sainte-Marie I na 14 rue Engel Dolfus.
V pondělí uprostřed odpoledne se policii ozval přítel obyvatelky domova seniorů, který se o ženu obával, protože se neozývala. Po příjezdu policisté objevili tělo 70leté obyvatelky areálu. Ležela v koupelně, měla proříznuté hrdlo a bodné rány na pažích, které ukazovaly, že se snažila bránit.
Jeden ze tří podezřelých byl zatčen téhož dne při pokusu o vloupání. Měl u sebe doklady oběti. Ten je ve Francii ilegálně, stejně jako jeho dva údajní komplicové.
Tři podezřelí jsou na francouzském území ilegálně a nemají stálou adresu. Před vzetím do vazby byli všichni tři obviněni, přičemž trojici ilegálů  už policie znala.  V jejich zavazadlech vyšetřovatelé našli nože.
Tito tři muži jsou  alžírské národnosti, bez stálé adresy, z nichž dva předstírají, že jsou nezletilí bez doprovodu a mají několik identit.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden