Indie: Tři zatčení v souvislosti s výrokem bývalé tiskové mluvčí o Mohamedově pedofilii
RSS

Indie: Tři zatčení v souvislosti s výrokem bývalé tiskové mluvčí o Mohamedově pedofilii

Indie není muslimská země, nicméně nyní se jasně ukazuje, jak – podobně jako Evropa – neskutečně ustupuje muslimům.
Nedávno jste si zde mohli přečíst o tom, jak se v jistém rozhovoru zmínila tisková mluvčí vládní strany o pedofilii islámského proroka Mohameda. Tedy tehdejší tisková mluvčí Nupur Sharma pouze vyslovila naprostou pravdu. Mohamed byl pedofil, neboť sňatek s Ajšou uzavřel v době, kdy jí bylo 6 let a začal jej konzumovat v době, kdy jí bylo 9.
Právě konání Mohameda muslimové v mnoha zemích napodobují takže devítileté nevěsty nejsou nic až tak neobvyklého. Pedofilie je tedy ve většině islámských zemí zcela legální nebo je alespoň tolerována. To je fakt, nejde o nic co by se všeobecně nevědělo.
Jenže poté, co Nupur Sharma veřejně připomněla Mohamedovu pedofilii, došlo k nevídaným reakcím celého muslimského světa. To vše vedlo nejen k vyhození tiskové mluvčí z jejího postu, ale také ke značné diplomatické roztržce mezi Indií a některými islámskými chalífáty. Většinou jde o země, kde nemuslimové nemají žádná práva.
A Indie, namísto toho, aby pravdomluvnou tiskovou mluvčí podržela, ji vyhodila a islámským zemím, na jejichž půdě je hinduista nebo křesťan jen podřadný a bezprávný živočich, se omluvila. A nyní vše zašlo ještě dál, neboť tak, jak Nupur Sharmu nepodržela vláda, ji naopak podrželi někteří občané alespoň na sociálních sítích. Za jejich podporu však byli nyní zatčeni.
3 osoby byly zatčeny kištwarskou policií pro příspěvky na Facebooku podporující Nupur Sharmu, všechny osoby byly obviněné z ‚ubližování muslimským náladám.‘
7. června kištvarská policie v Džammú a Kašmíru  vydala zatykač   proti třem osobám kvůli příspěvkům na Facebooku podporujícím bývalou mluvčí BJP Nupuru Sharmu. Byly zařazeny do příslušných oddílů IPC a zákona o IT pro „šíření komunitní disharmonie“ a „vytváření klínu mezi komunitami“. Policie Kishtwar vydala varování široké veřejnosti a doporučila jí, aby se zdržela jakýchkoli takových komentářů na platformách sociálních médií.
V příspěvku na Facebooku policie Kištvar uvedla: „Široké veřejnosti se tímto doporučuje, aby se zdržela jakýchkoli komentářů verbálních nebo na jakémkoli účtu a platformě sociálních médií, které by mohly poškodit náboženské cítění jakékoli třídy / komunity a narušit mír a klid v této oblasti. S každou takovou osobou, která tak učiní, bude zacházeno striktně podle zákona. Případ FIR 132/2022 podle příslušných paragrafů zákona byl zaregistrován na PS Kishtwar a kybernetická buňka policie Kishtwar monitoruje činnost na platformách sociálních médií týkající se tohoto tématu. Vážíme si spolupráce široké veřejnosti při udržování komunitní harmonie.“
Jeden ze zatčených, Anshuman Rathore, potvrdil, že na sociálních sítích Nupur Sharma podpořil.  Údajně on i oba dva další zatčení zveřejnili na sociálních sítích pouze slova „Stojím za Nupur Sharmou“, což muslimové a policie považovali za nevhodné.
V rozhovoru pro OpIndia pak další zatčený – Ashish Sharma řekl: „Napsal jsem pouze ‚#IStandWithNupurSharma‘ na Facebooku. Nic jiného. S mým příspěvkem nebylo nic špatného. Někteří lidé však pořídili screenshoty příspěvku a udali mě. Pozvedáme hlasy proti zvěrstvům páchaným na hinduistech v údolí a to je důvod, proč byl můj příspěvek použit proti mně.“ Sharma dostává pravidelné hrozby nejen z okresu Kishtwar, ale také z Kašmíru…
Zdá se, že velmi rychle islamizovaná Indie se již dostává do podobné situace jako Evropa. Ze strachu z muslimů přehlíží jejich prohřešky proti nemuslimům, ale jakékoli známky protimuslimských nálad začíná potlačovat. Jenže tato slabost je přesně to, co nejen Indii, ale i Evropu nakonec zničí…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden