„Evropský parlament je plně v souladu s nemocnou, globalistickou agendou Brave New World!“ (video)
RSS

„Evropský parlament je plně v souladu s nemocnou, globalistickou agendou Brave New World!“ (video)

Odvážná europoslankyně za AfD Christine Andersonová se opět nebála na rovinu promluvit k těm, kdo se sami prohlašují za demokraty, ale jejich jednání nemá s demokracií ve skutečnosti nic společného. Fašistická EU tak jednou opět mohla slyšet pravdu nejen o Trudeaovi, který je jedním z žáků Klause Schwaba, ale i o EU, která rozhodně nebyla založena pro dobro Evropanů…
„Bylo poněkud absurdní, že kanadský premiér Justin Trudeau hovořil v tomto parlamentu o svobodě, demokracii a právním státu, protože v Kanadě vede kvazitotalitní režim.“ To řekla europoslankyně Christine Andersonová (AfD) v pondělí v Evropském parlamentu .
„Neočkovaní Kanaďané nesmějí nastoupit do letadla, aby opustili zemi. Zatímco neočkovaní cestující nepředstavují žádné riziko, očkovaní piloti mohou být rizikem,“ zdůraznila Andersonová. „Vakcína mohla způsobit, že nebyli schopni létat. Jaký šok!“ zvolala.


„Země, které nepouštějí občany ze země, tak činí proto, že jsou diktaturou. Proč se Evropský parlament neobrátí na Trudeaua ohledně tohoto porušování lidských práv? Počkejte, protože evropský parlament je plně v souladu s nemocnou agendou globalistů Brave New World, apeluje pouze na vlády, které respektují svobodu, demokracii a právní stát,“ řekla Andersonová.
Na konci března Trudeau promluvil k Evropskému parlamentu. Mimo jiné hovořil o válce na Ukrajině, mezinárodní reakci na ni a vztahu mezi EU a Kanadou. Před vystoupením na plenárním zasedání se setkal s předsedkyní Evropského parlamentu Robertou Metsolovou.
Europoslankyně Andersonová nebyla jedinou, kdo proti Trudeauovi velmi tvrdě vystoupil. Již tehdy, v době, kdy Trudeau pobýval v EP, se vůči jeho diktátorství velmi tvrdě vymezil i chorvatský europoslanec Kolakušič.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden