Francie: Dnes ráno byly nalezeny na různých místech země hned dvě podřezané ženy
RSS

Francie: Dnes ráno byly nalezeny na různých místech země hned dvě podřezané ženy

Stále více případů podřezaných lidí se v poslední době objevuje ve Francii. která je již na pokraji občanské války. K různým jednotlivým útokům zde dochází prakticky denně a pachatelé mají vždy jedno společné: patří k uctívačům Alláha.
Dnes ráno jste si zde mohli přečíst o poměrně čerstvém případu podřezané důchodkyně, kterou v jejím bytě v domově seniorů přepadli a podřezali alžírští zločinci.
Uplynulo jen pár hodin a v médiích se objevilo upozornění na dva čerstvé případy podřezaného hrdla žen, přičemž tyto případy spolu nijak nesouvisí, neboť se odehrály na různých místech Francie.
Hrůznějším z těchto případů je vražda teprve třináctileté dívky, která byla nalezena s podřezaným hrdlem. Dívka byla bodnuta do krku, podle informací z BFMTV. Přesné okolnosti její smrti jsou stále neznámé.
13letá dívka byla nalezena mrtvá tento čtvrtek ráno v 6:30 ve vesnici Clessé v Saône-et-Loire. Dívka byla bodnuta do krku. Tělo našla na veřejné silnici (viz titulek) místní žena a varovala záchranné služby.
Další podřezanou ženou, který byla nalezena dnes nad ránem, byla prostitutka. Ta měla o něco větší štěstí než 13letá dívka, neboť podřezání hrdla přežila.
Prostitutka byla nalezena podřezaná v noci ze středy 8. na čtvrtek 9. června v Bois de Vincennes. Převezena byla do nemocnice Kreml-Bicêtre  ve stavu mezi životem a smrtí.
29letá sexuální pracovnice byla nalezena s podříznutým hrdlem ve své dodávce dnes ráno ve 4.30.
V obou výše uvedených případech zatím nebyl dopaden žádný pachatel. Nicméně během několika dnů se již jedná o tři případy podřezání žen, A to nehovořím o mnoha dalších případech napadení, k nimž denně dochází. To by již bylo na samostatnou rubriku „Černá kronika Francie“.
Každopádně poslední volby potvrdily, že Francie směřuje nejrychlejší možnou cestou k chalífátu. Jen by bylo zajímavé vědět, koho volí všechny ty oběti, v případě nezletilců pak jejich rodiče. A zejména pak koho volí ženy, neboť například ve Švédsku zjistili, že 91% žen volí vítačské strany. Za to, že se stalo Švédsko zemí s nejvíce znásilněními v Evropě, si tak mohou Švédky samy (vyjma oněch 9% svědomitých).
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden