Studie potvrzuje, že tzv. „covid vakcíny“ mohou u dětí způsobit multisystémové onemocnění, Pfizer o tom věděl
RSS

Studie potvrzuje, že tzv. „covid vakcíny“ mohou u dětí způsobit multisystémové onemocnění, Pfizer o tom věděl

Stále více je jasné, proč chtěla zločinecká firma Pfizer zakázat zveřejnění studií při testech genových injekcí a nechat je odtajnit až za 75 let, kdy již nebude nikdo z pachatelů genocidy naživu. I přesto, že bylo z dokumentů mnohé odstraněno, objevují v nich odborníci další a další informace o tom, že Pfizer moc dobře věděl, že to, co vypouští do světa, je spíš biologická zbraň než léčivo.
A nejhorší pak je, že tato firma, která se již v minulosti dopustila masových vražd, za něž nikdo nebyl potrestán, se neštítila vypustit ven ani přípravek, který je očividně škodlivý pro děti. Přesně pro tu věkovou skupinu, pro níž je covid většinou jen obyčejná rýma, pokud se tedy u nich vůbec objeví. A právě odtajňované dokumenty potvrzují, že Pfizer moc dobře věděl, co vypouští.
Paradox je, že studie, která jen nebezpečí preparátu pro děti potvrdila, byla započata proto, že její iniciátoři chtěli naopak ukázat, že tzv. „covid vakcíny“ před multisystémovým onemocněním chrání.  Tito lékaři chtěli dokonce studii využít k další očkovací propagandě dětí. Po zjištění, že je to přesně naopak, tedy že injekce toto onemocnění způsobují, samozřejmě od úmyslu propagace genocidních přípravků couvli.
Nová studie provedená několika lékaři jménem University of Colorado zjistila, že očkování proti Covid-19 může vést k obohacení onemocnění spojeného s vakcínou (V-AED) u dětí. Další analýza důvěrných dokumentů společnosti Pfizer, které byly i přes odpor Pfizeru uvolněny soudním příkazem, ukazuje, že jak Pfizer, tak americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) věděly, že k tomu dojde.
Studie, zveřejněná 31. května 2022, si původně kladla za cíl dokázat, že vakcína Covid-19 účinně chrání děti před multisystémovým zánětlivým syndromem. Ale bohužel, autoři studie objevili úplný opak. Injekce nemoc způsobuje.
Multisystémový zánětlivý syndrom (MIS) je stav, který postihuje hlavně děti a způsobuje nebezpečný zánět v celém těle, včetně:
Srdce
Plic
Ledvin
Mozku
Kůže
Očí
Trávicích orgánů
Stav může být vážný i život ohrožující. Bohužel, odborníci nemají tušení, co to způsobuje, ale ani toto zjištění nezastavilo americké Centrum pro kontrolu nemocí od připisování komplikací stavu údajné nemoci Covid-19.
Zde si můžete velmi detailně přečíst o tom, jak studie probíhala. Informace pod odkazem jsou jistě přínosné zejména pro odborníky, především pak pro ty, kteří by chtěli bojovat proti podávání těchto jedů dětem…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden