Nový film natočený ve spolupráci s Robertem F. Kennedym ukazuje WHO provádějící kontrolu populace očkováním
RSS

Nový film natočený ve spolupráci s Robertem F. Kennedym ukazuje WHO provádějící kontrolu populace očkováním

Film, který má zcela jasně ukázat, že WHO není organizace, která by jakkoli dbala na světové zdraví, ale je naopak hlavním strůjcem depopulace, bude zcela jistě všemi organizátory tohoto „depopulačního programu“ i jejich loutkami nazývám „dezinformačním“ a to i přesto, že je plný neprůstřelných důkazů o skutečné roli WHO. A jisté je, že žádné komerční kino jej ani nebude ochotno promítat, zůstane tak zřejmě opět jen na internetové distribuci. Mimochodem, nebyl by náhodou zájemce o české titulky či dabing?
Organizace Children’s Health Defense (CHD) se spojila s britským filmařem a aktivistou Dr. Andym Wakefieldem a Robertem F. Kennedym Jr., aby natočili nový film, jehož cílem je dokázat, že Světová zdravotnická organizace (WHO) provedla „ experiment kontroly populace provedený pod rouškou očkovacího programu“, který vedl ke sterilizaci žen v Africe bez jejich vědomí nebo souhlasu.
Podle tiskové zprávy vydané CHD bude mít 30minutový film s názvem „Neplodnost: Ďábelská agenda“ premiéru v pátek 10. června ve 14:00 (zřejmě jde o čas v některém z časových pásem USA, tedy podle SEČ zřejmě dnes večer) na CHD.TV , po níž bude následovat speciální panelová diskuse s Wakefieldem, Dr. Christiane Northrupovou, Dr. Jimem Thorpem, Dr. Brianem Hookerem a Dr. Liz Mumperovou.
Očekává se, že hosté budou diskutovat o dramatickém nárůstu problémů s neplodností po celém světě, netýká se to tedy zdaleka jen Afriky.
„Je ironií osudu, že Světová zdravotnická organizace ukazuje svou pravou tvář, když zoufale usiluje o kontrolu nad globálním zdravím,“ uvedl Wakefield, režisér filmu, v tiskové zprávě, kterou získal LifeSiteNews.
Podle CHD nový film odhalí pravdu o hanebné spolupráci WHO s keňskou vládou, ve které byla experimentální vakcína proti tetanu, která se později ukázala být prošpikována těhotenským hormonem, podána milionům nevědomých afrických žen v plodném věku.
Odpůrci potratů a katoličtí vůdci se již dlouho obávají, že programy očkování proti tetanu sponzorované WHO, zejména ty, které jsou specificky zaměřeny na ženy ve fertilním věku, by mohly být použity jako prostředek sterilizace.
Na počátku roku 1990 americká pro-life organizace Human Life International vyzvala Kongres k vyšetřování mexického programu tetanu kvůli nedůvěře ke globálním tetanovým programům, protože léky by mohly učinit očkované ženy neplodnými.
V roce 2014 katoličtí biskupové v Keni a Keňská katolická lékařská asociace vyjádřili obavy, že vakcína proti tetanu sponzorovaná WHO a Dětským fondem OSN (UNICEF) je „prošpikována hormonem, který způsobuje potrat a neplodnost,“ uvedly v té době CNS News.
Podle biskupů několik nezávislých testů očkování ukázalo, že hormon byl obsažen v injekcích, což je vedlo k přesvědčení, že očkovací kampaň byla „skrytým programem kontroly populace“.

Studie s otevřeným přístupem z roku 2017 uvádí, že již v roce 1976 výzkumníci WHO konjugovali tetanus toxoid (TT) s lidským choriovým gonadotropinem (HCG) k výrobě antikoncepční vakcíny.
New York Times v té době uvedly, že očkování způsobilo, že imunitní systém „produkuje protilátky jak proti proteinu tetanu, tak proti H.C.G.“, čímž blokuje působení hormonu nezbytného pro život novorozeného embrya.
Podle Dr. Sheldona Segala z Populační rady by vakcína byla obrovským přínosem, zejména pro ženy v rozvojovém světě, kde jsou lidé zvyklí na injekce a že injekce mohou udělat něco dobrého.
Do roku 1993 bylo vyvinuto několik antikoncepčních vakcín pro „plánování rodiny“.
Ve studii z roku 2017, která zdůrazňuje předchozí výzkum WHO, publikace WHO ukazují dlouhodobý cíl snížit populační růst v nestabilních, méně rozvinutých zemích.
UNICEF opakovaně popírá tvrzení, že vakcíny proti tetanu používané v globálních očkovacích kampaních přispěly k potratu nebo neplodnosti.
Podle tiskové zprávy CHD však nový film „Neplodnost“ přinese na světlo nové důkazy.
„Pravdy odhalené v tomto filmu vrhají dlouhý stín od studie tetanu v Africe až po příznaky neplodnosti, které se vyskytují po celém světě, včetně zpráv o vakcíně Gardasil a vakcínách proti COVIDu, které byly aplikovány miliardám lidí na celém světě,“ řekl hlavní vědecký ředitel CHD Dr. Brian Hooker.
Mary Hollandová, prezidentka a vedoucí právního oddělení CHD, také uvedla, že film dokumentuje důkazy, které silně podporují myšlenku, že WHO provádí experiment na ženách v plodném věku, aby je učinila neplodnými bez informovaného souhlasu.
„Film zdůrazňuje otázku, zda by mezinárodní společenství mělo dát WHO dalekosáhlé pravomoci regulovat a prosazovat globální zdravotní politiku,“ řekla Hollandová.
Kennedy, výkonný producent, který opakovaně vystupoval proti nucenému očkování proti COVID-19, poukázal na to, že pevným principem etické lékařské praxe je, že každý pacient má právo na plně informovaný, dobrovolný souhlas.
„Odhalujeme hrubé porušení tohoto principu ze strany WHO v její skryté kampani za prevenci a ukončení těhotenství u milionů nic netušících afrických žen,“ řekl Kennedy a argumentoval, že WHO přiměla tyto ženy věřit, že jsou součástí programu veřejného zdraví na ochranu svých novorozenců.
„Je to aktuální zpráva, že WHO není schopna diktovat globální zdravotní politiku na žádné úrovni,“ řekl.
Je tedy hlavním cílem předání kompetencí WHO právě depopulace – tentokrát již po celém světě?? To je více než pravděpodobné, neboť je všeobecně známým faktem, že hlavním sponzorem WHO je eugenik Bill Gates, jehož názory jsou všeobecně známé…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden