Furt, že se o nás Péťa nestará a kdesi lítá
RSS

Furt, že se o nás Péťa nestará a kdesi lítá

TOMÁŠ TYL
Vy zlí! Furt, že se o nás Péťa nestará a kdesi lítá. Vůbec to není pravda. Při inflaci 16% si dokáže zajít i na zahajovací koncert Smetanovy Litomyšle.
Musím říct, že od Babiše je to fakt změna. Babiš drtil lidi kolem sebe tím, že je úkoloval těžce do noci a ráno od pěti už zas blbnul. Jo, občas byl na facku, EET pro malé podnikatele byla strašná blbost, když mu EU šláplo na krk, tak se podvolil, ale – nelezl EU do… aby byl „nejlepší“ a to tak, že svými aktivitami děsí samo EU.
Fiala je bruselštější než Brusel, NATOvštější než NATO a papežštější než papež. To dal papeži včera najevo tím, že mu kromě česko-ukrajinské šály věnoval svoji vlastní rodinnou bibli. Jen taková otázka – papež, náměstek Kristův na Zemi, myslíte, že ve Vatikánu nemá Bibli? Náš premiér mu dal navíc RODINNOU BIBLI – tak, rodinná bible je snad od toho, aby se předávala v rodině a ne ji vozit papeži, který (doufám) už Bibli četl… Se rodina Fialova vzdává křesťanství nebo jak tomuto signálu rozumět?! Je značně nejasný… Jasné je jen to, že si Blyštivý Péťa libuje ve svém PR a mne by zajímalo, co nás to stojí?! Jasně, řekne, že to platí ODS a ODS platí stát = my všichni.
Ale tolik fotek neměla Schillerka ani za měsíc, co má Péťa za jeden den. A když máme inflaci 16%, můžeme jásat nad tím, jak jsme hrdí na premiéra, co kromě papeže za jeden den stihl i Smetanovu Litomyšl. Já byl ráno u holiče za 200 a koupil jsem si na stánku okurky a rajčata. Za 293. Jo a v lékárně předepsaný lék za cca stovku. No a teď abych na to šel nějak vydělat, na rozdíl od pana premiéra, který za tyto dny neudělal pro ČR kromě prázdných gest nic. Já totiž nejsem vyžírka, co mává rukama v zájmu USA a neužívá si luxus z daní občanů, kteří už melou z posledního.
 
Tomáš Tyl
The post Furt, že se o nás Péťa nestará a kdesi lítá first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden