VIDEO: Exploze terminálu na zkapalněný zemní plyn ve Freeportu v Texasu je podle uniklých záběrů z helikoptéry obyčejné cvičení hasičů a false flag s cílem eskalovat ceny plynu nejen v Evropě! Svědci hlásí, že neslyšeli žádnou explozi, nikde nebyl žádný p
RSS

VIDEO: Exploze terminálu na zkapalněný zemní plyn ve Freeportu v Texasu je podle uniklých záběrů z helikoptéry obyčejné cvičení hasičů a false flag s cílem eskalovat ceny plynu nejen v Evropě! Svědci hlásí, že neslyšeli žádnou explozi, nikde nebyl žádný p

VIDEO: Exploze terminálu na zkapalněný zemní plyn ve Freeportu v Texasu je podle uniklých záběrů z helikoptéry obyčejné cvičení hasičů a false flag s cílem eskalovat ceny plynu nejen v Evropě! Svědci hlásí, že neslyšeli žádnou explozi, nikde nebyl žádný požár a ani na zařízení nejsou vidět stopy po explozi, nikde žádné trosky! Další prohlubování celosvětové energetické krize s cílem vytřískat co největší peníze z ceny plynu po hysterickém odstřižení Evropy od ruských dodávek! A někdo snad čekal od Američanů něco jiného? Proč Fiala přivezl papežovi do Vatikánu ukrajinskou šálu?
Určitě jste všichni zaregistrovali, že ve čtvrtek došlo v americkém městě Freeport ve státě Texas k explozi LNG terminálu na zkapalněný zemní plyn. Freeport je největším exportním přístavem v USA na export LNG plynu do světa, především do Evropy. Informace o explozi byla ihned následována zprávou, že celé zkapalňovací zařízení je odstaveno a oprava si vyžádá minimálně 3 týdny.
Jenže, místní televizní kanál KTRK-TV spadající pod korporaci ABC vyslal na místo helikoptéru, aby kameraman z ní natočil místo nehody a mohutný požár, jenže celé to dopadlo jinak. Přestože štáb byl na místě prakticky do 10 minut, na místě již byli dávno rozestavění hasiči a z několika zdrojů stříkali vodu na jednu část soustavy trubek. Záběry jsou naprosto zarážející, protože nezachycují nic, co by vypadalo jako zařízení po explozi.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v15e5az","div":"rumble_v15e5az"});
Na záběrech není žádný požár, nikde neleží trosky trubek, roztrhaných plášťů a poškozené infrastruktury, hned vedle stojí mohutný zásobník plynu, kterého si nikdo nevšímá, nikdo ho nechladí, kdyby v jeho blízkosti probíhal požár, prostě video neukazuje místo katastrofy, ale ve skutečnost zachycuje obyčejné cvičení hasičů. Alexi Jonesovi volali lidé do studia, že toto cvičení a trénink nácviku stříkání vody tam probíhá pravidelně.
Nikdo navíc neslyšel žádnou explozi, žádný výbuch, a to si dovedete představit, co by s tím zařízením udělala plynová exploze. Ta dokáže zbourat bez problému i celý panelák a pokud by na zařízení došlo k explozi, letecké záběry by zachytily obrovskou spoušť. Namísto toho vidíte na videu pár chlapíků, kteří stojí v hloučku, čučí na stříkačky, jak stříkají, všude pohoda a klid, no stress. Na konci videa je dokonce vidět pohled z opačné strany, kde je stříkačka připevněná na okraji bazénu a stříká bez obsluhy pevně stanoveným směrem, aniž by u stříkačky kdokoliv stál. Pohoda, lehárko, cvičení a čučení.
Žádný požár, žádné trosky, žádný kouř, prostě nic!
Dámy a pánové, jsme svědky dalšího false flag opatření, jehož cílem je jediná věc, a to masivní prohloubení plynové krize v Evropě, ale současně i v USA. Celé je to naprosto jednoduché. Američané nejprve vyvolají svojí agresí a svými provokacemi skrze loutky na Ukrajině válku s Ruskem. Evropa spolu s USA potom na základě toho se odstřihne od veškerých ruských zdrojů, a když je hotovo, nebo téměř hotovo, tak Američané úmyslně vyvolají krizi a odstaví si svůj vlastní terminál, na kterém je Evropa závislá, na celé 3 týdny nebo dokonce více.
Záminkou je příběh o explozi na terminálu, po kterém ale nejsou nikde ani stopy, protože exploze plynového terminálu opravdu, ale opravdu vypadá úplně jinak. Pokud chcete vidět, jak vypadá exploze na plynovém terminálu doopravdy, prohlédněte si fotografie z následků výbuchu terminálu v Mexiku v září 2012 [ 1 ] . Anebo exploze terminálu v Norfolku v roce 2008 [ 2 ] . Anebo exploze terminálu v Číně v roce 2015 [ 3 ] . A potom to porovnejte se záběry z helikoptéry nahoře. Myslím, že to nepotřebuje komentář.
Tohle je všechno. Celý údajný výbuch a jeho následky Americké plynové kartely zkrátka prohlubují plynovou krizi v Evropě tím, že ve chvíli, kdy se Evropa sama dobrovolně a v tupé solidaritě s nacistickou Ukrajinou odstříhává od ruského plynu a ropy, se provede jako nehoda na americkém zkapalňovacím zařízení, takže se tím vytvoří záminka pro 3 týdny bez plynových dodávek do Evropy, což logicky vyústí v další krizi na plynových trzích v Evropě.
Prostě ceny znovu vyletí do astronomických výšin, což povede k tomu, že po 3 týdnech americké plynové koncerny budou prodávat bez jakékoliv námahy s větším ziskem, než by prodávaly kdykoliv předtím. Tato krize pouze ukazuje, co provedli evropští politici. Spolehlivé ruské dodavatele laciného plynu a ropy nahradí nespolehlivými americkými dodavateli horentně předraženého amerického plynu a ropy.
Konceptuální tupostí platíme za likvidaci svých úspor, majetků a životní úrovně ve jménu blahoslavení ukrajinského nacismu
A toto předražování je navíc z jejich strany prohlubováno falešnými explozemi na hlavním zkapalňovacím terminálu v USA. Panečku, tupí goyim čučí na záběry z helikoptéry, hledají stopy po explozi plynové stanice, nikde stopy nenachází, ale přesto věří mediálnímu narativu, že došlo k explozi. To je jedno, že tam nikde není požár, trosky po explozi a roztrhané části zařízení. To je jedno.
Tupí goyim nepotřebovali ani vidět křídla letadla, ani motorové gondoly na trávníku před Pentagonem v roce 2001. Nepotřebovali vidět vysvětlení, jak se letadlo mohlo ztratit v díře o velikosti zhruba 3×3 metry ve zdi Pentagonu, která se krátce poté zřítila i se střechou. Protibunkrový Tomahawk zaměněný za dopravní letadlo? To je detail, to neřešte. Goyim věří, co řekne televizní bedna. Tam se dozví pravdu, zaručeně! Mají to před očima a nevidí. Slyší to na vlastní uši a nerozumí.
Firemní panel u vjezdové brány do terminálu Znovu se ukazuje, že žádná krize nesmí přijít nazmar a musí se využít. Na úkor goyim, kteří budou oškubáni, a v tomto případě nejen o své celoživotní úspory, které jim uměle a úmyslně vyvolaná inflace a krize rozkrade, ale budou oškubáni i o své svobody, svobodu pohybu a svobodu názoru. A v takovém světě lze rýžovat na tuposti goyim donekonečna. A když zblblí goyim po oškubání o vše vzlyknou, fňuknou a tenkým hláskem namítnou, z čeho mají žít, tak v televizní bedně jim ekonomický frikulín, který v životě nezavadil o manuální práci, poskytne radu k nezaplacení, že si mají najít druhou nebo dokonce i třetí práci. Haha!
Je to vůbec ještě český premiér? Tu máš ukrajinskou šálu, Františku!
Anebo jiný frikulín jim řekne, když nezvládáte platit faktury za plyn a elektřinu, prodejte nemovitost a běžte na malé město bydlet do podnájmu! Panečku, to je síla! Ano, s tupými goyim nemají chazarští naprosto žádné slitování. Oškubat, sedřít z kůže, připravit o veškeré úspory a majetky. Taková je dnešní realita! Nevěříte? Tak se podívejte, jak se chová český protektorátní premiér. To není vtip, to je realita!
Ten totiž namísto toho, aby řešil horentní zdražování, inflaci a propad českých rodin do likvidační chudoby, jezdí po světě a staví se do role politika, u kterého začínáte mít pochyby, jestli je pořád ještě českým premiérem, anebo už převzal úřad na Ukrajině. Petr Fiala totiž přijel do Vatikánu na schůzku s papežem a jako dar mu přivezl [ 4 ] kromě Bible i ukrajinskou šálu!  Ano, čtete správně! V krabičce se šálou ale byly navíc dvě stužky. Malá česká, ale vedle ní opět ukrajinská! To prostě vypadá už jako kdyby Ukrajina byla součástí ČR.
Ukrajinská šála, kterou předal Petr Fiala papežovi Péťa se nám dočista zapomíná, že je českým premiérem, který by měl zastupovat český stát a ne Ukrajinu. Když už veze papežovi šálu, tak proč není česká? Aha, už mi to dochází. Oni se na té šále chtějí společně po ukrajinsku oběsit! To je ono, to dává logiku. Protože oba dva, papež i Fiala, jsou falešní pastýři. Papež je falešným pastýřem křesťanů, Fiala je falešným premiérem Čechů. A proč?
Protože papež namísto křesťanům líbá nohy muslimům a Fiala namísto Čechům věnuje veškerý svůj čas Ukrajincům. Oba dva tak spojuje modrožlutá šála Ukrajiny, která symbolizuje nebe nahoře a dole žitné lány. Pro Vatikán je totiž žlutá barvou papežství a modrá barvou na výsostech Bohu. V obou případech jde ale o uctívání barev z pozic dvou farizejů. Všechno to ale zaplatí goyim. A většině to ani nedojde.
Nejen o těchto souvislostech budeme hovořit dnes od 19:40 na Svobodném vysílači CS . Probereme všechna aktuální témata z domova i ze světa. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden