Genderová ideologie v USA naráží …
RSS

Genderová ideologie v USA naráží …


Červen je tradičně měsícem, který duhoví aktivisté využívají k propagaci své ideologie. V Americe se však situace pomalu obrací a proti genderu se bouří nejen rodiče, ale stále častěji i politici. Nedávno rodiče pobouřil gay bar v Texasu, který pořádal takzvanou drag show pro děti. Místní politici chtějí tyto praktiky zakázat.



Zpočátku to byla především výsada Viktora Orbána, který vsadil na tvrdý kurz a zákazy genderové ideologie ve školách, ačkoli situaci v Maďarsku nelze srovnávat s tou americkou. Časy se však mění a i ve Spojených státech roste odpor. Posuďte sami. Gay bar Mr. Misster v Dallasu uspořádal v sobotu 4. června takzvanou drag show pro děti. Akce nazvaná Drag the Kids to Pride byla podle organizátorů určena rodinám s malými dětmi a byla součástí akcí vedoucích k přijetí hnutí LGBT, které se v těchto dnech konají po celých Spojených státech v rámci tzv. měsíce hrdosti.
Na akci mohly děti sledovat drag show, což je představení, při němž muži převlečení za ženy tančí provokativním způsobem, který připomíná striptýz. Pokud se chytáte za hlavu, není to všechno. Muži vystupující na takových akcích jsou často gayové nebo transvestité. Výkony jsou nevkusné, někdy až obscénní. Texaský bar na podporu akce uvedl, že pět šťastných dětí se bude moci zúčastnit přehlídky a projít se po molu s účinkujícími. Pro lepší pochopení je lepší jednou vidět než dvakrát slyšet:
Na videozáznamech z akce je vidět, jak děti dávají účinkujícím peníze a některé z nich skutečně chodí po pódiu s účinkujícími, za nimiž svítí oplzlý nápis. Většina dětí, které se přehlídky zúčastnily, byla podle záznamu ve věku od tří do sedmi let, ale zřejmě se objevily i mladší.
Během akce se před barem shromáždily dvě skupiny demonstrantů. Jeden protestoval proti sexualizaci dětí, druhý hájil organizátory akce. Protestující se často dostávali do konfrontací. Policie, která byla na místě, se starala pouze o to, aby konflikt mezi skupinami shromážděnými před barem nepřerostl v násilí. Odpůrci akce mezitím poukazují na to, že policie měla aktivně zasáhnout proti organizátorům i rodičům dětí, protože texaské zákony zakazují účast na sexuálně zaměřených akcích osobám mladším 21 let.
Událost již měla politické důsledky. Texaský státní zástupce Bryan Slaton v pondělním prohlášení uvedl, že tato událost ukazuje, že někteří dospělí jsou posedlí sexualizací dětí. „Slíbil jsem svým voličům, že budu hájit jejich hodnoty a bojovat za ochranu texaských dětí. Mám v úmyslu to zachovat vytvořením právních předpisů na ochranu dětí před vystavením drag show a dalším nevhodným akcím. Těším se na spolupráci se svými kolegy při schvalování tohoto důležitého zákona,“ řekl Slaton.
Podobně i republikánský kandidát na guvernéra Michiganu Tudor Dixon se zavázal, že v případě svého zvolení podepíše jakýkoli zákon, který by kriminalizoval účast dětí na drag show. Takové aktivity označil za „trestný čin sexuálního zneužívání dětí“.

Snaha sexualizovat malé děti prostřednictvím drag show není v USA ničím novým. Mnoho akcí zaměřených na propagaci genderové ideologie mezi dětmi doprovázejí tzv. drag queens, tedy osoby, muži nebo transvestité, kteří se převlékají za ženy a tančí v drag show. Akce s těmito osobami pořádají mateřské a základní školy, zejména v Kalifornii, New Yorku a dalších extrémně liberálních státech USA.

Michal Čop


The post Genderová ideologie v USA naráží … first appeared on .


Nejčtenější za týden